Αποθέωση Γιάννη στο Μιλγουόκι

10:33 | 15/07/2019

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε από το κοινό του Μιλγουόκι να μην τον φωνάζουν MVP. Μέχρι να κερδίσει ξανά της συγκεκριμένη διάκριση την επόμενη χρονιά.

Στο Μιλγουόκι θέσπισαν την 14η Ιουλίου ως την «Giannis Antetokounmpo Day». Αυτή, λοιπόν, θα είναι μέρα γιορτής για το Μιλγουόκι. Θα είναι αφιερωμένη στον Έλληνα διεθνή φόργουορντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του MVP του NBA. Φαίνεται πως θέλει να κάνει το ίδιο και τη νέα σεζόν. Ζήτησε από το κοινό του Μιλγουόκι να μην τον φωνάζουν MVP. Μέχρι να κερδίσει ξανά της συγκεκριμένη διάκριση την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν τρελό! Ήξερα ότι θα έρθει πολύς κόσμος αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Αν ανέβεις στην σκηνή θα νιώσεις πόσο απίστευτη είναι η ενέργεια, μία απίθανη ημέρα. Μάλλον αυτό αισθάνθηκε ο Θανάσης. Είναι υπέροχο να είμαι μεταξύ των μεγάλων παικτών που έχουν το δικό τους παπούτσι, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Ο Ντουράντ, ο Κόμπι, ο ΛεΜπρον, ο Κάρι, ο Τζορτζ είναι ηγέτες. Νιώθω ωραία που είμαι σ' αυτή την κατηγορία. Μου αρέσει ακόμα περισσότερο που είμαι ο πρώτος Ευρωπαίος που τα καταφέρνει, γιατί ανοίγω το δρόμο για άλλους Ευρωπαίους παίκτες για να πετύχουν τέτοια πράγματα.

Πέρυσι ήμουν ο πρώτος Ευρωπαίος που μπήκε στο εξώφυλλο του 2Κ. Είδα ότι κι ο Ντόντσιτςείναι εξώφυλλο στο NBA live. Είναι εκπληκτικό! Το να ηγούμαι και να δείχνω σ' άλλους ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ότι μπορείς να έχεις το δικό σου παπούτσι κι ότι μπορείς να ηγείσαι μιας ομάδα, είναι ωραίο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.