Απρόοπτο με Πετράκη στον ΟΦΗ

10:00 | 30/10/2018

Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Ηρακλειώτης γκαρντ και είναι αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου (17.00 Δύο Αοράκια - Λοκρό Αταλάντης)

Έπειτα από την αγωνιστική απραξία του Σαββατοκύριακου στην Γ' Εθνική, ο μπασκετικό ΟΦΗ προετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της κατηγορίας. 

Με στόχο το αήττητο, η ομάδα του Βασίλη Ράλλη υποδέχεται το Σάββατο (03/11) στα ''Δύο Αοράκια'' το Λοκρό Αταλάντης. Το δυσάρεστο από τις τελευταίες προπονήσεις, είναι ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Πετράκη. Ο έμπειρος γκαρντ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, χτύπησε στο δείκτη του δεξιού του χεριού με συνέπεια να ραγίσει και να πρηστεί το δάχτυλο. Μάλιστα, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για το ματς του Σαββάτου, ακόμα και αν αγωνιστεί δεν θα είναι στο 100%. Όσον αφορά τον Νίκο Κριθινάκη, αυξημένες είναι οι πιθανότητες για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την εφετινή σεζόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.