Απρόοπτο με Ποτουρίδη

19:59 | 28/03/2018

Πρόβλημα με τον Γιάννη Ποτουρίδη ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα προέκυψε στον ΟΦΗ.

Ο κορυφαίος αμυντικός στην προπόνηση της Τετάρτης (28/3) με την οποία η κρητική ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου (31/3 στις 3:00), ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά ακολούθησε ατομικό, θεραπευτικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως η παρουσία του στον αγώνα της Πάτρας είναι αμφίβολη. 

Αν οι ενοχλήσεις αυτές υποχωρήσουν μέχρι την Πέμπτη οπότε θα γίνει η καθοριστική προπόνηση ενόψει της αναμετρησης και ο Ποτουρίδης προπονηθεί κανονικά, πιθανόν να προλάβει τον αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση θα προστεθεί και αυτός στους τραυματίες και δεδομένος απόντες Παπαστεριανό και Μονιάκη. 

Η προπόνηση της Πέμπτης (29/3) με την οποία ο ΟΦΗ θα κορυφώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Παναχαϊκή, θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» εξαιτίας κάποιων εργασιών που θα γίνουν στο ΒΑΚ. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή το πρωί, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για την Πάτρα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.