Άρχισε τις ατάκες ο Μουρίνιο: «Θα κάνω νέα λάθη»

17:10 | 21/11/2019

Ο νέος τεχνικός της Τότεναμ μίλησε στους δημοσιογράφους, στην επίσημη παρουσίασή του, για την πρόσληψή του στη λονδρέζικη ομάδα και όπως ήταν λογικό, έδωσε ρεσιτάλ στις ατάκες.

Η σημαντικότερη ήταν αυτή για τα λάθη του παρελθόντος, με την απάντησή του να είναι ό,τι πιο... Μουρίνιο μπορείς να φανταστείς: «Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, αλλά θα κάνω καινούργια.»

Κατά τα λοιπά, ο Special One δεν έκρυψε τη χαρά του που ανέλαβε την Τότεναμ -βασικά, που επέστρεψε στους πάγκους- και έπλεξε το εγκώμιο του Ποτσετσίνο.

«Είμαι πεπεισμένος ότι έκανα τρομερή επιλογή. Το κλαμπ είναι τεράστιο. Είμαι με το χαμόγελο στα χείλη δύο σερί μέρες! Ξέρω ότι πιθανότατα έχω την καλύτερη δουλειά στα χέρια μου», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να συγχαρώ τον Μαουρίτσιο για τη δουλειά που έκανε. Αυτό το κλαμπ θα είναι για πάντα σπίτι του. Το προπονητικό κέντρο θα είναι πάντα δικό του. Η πόρτα θα είναι ανοιχτή για πάντα για εκείνον. Ο Μαουρίτσιο θα βρει την ευτυχία, θα βρει ένα μεγάλο κλαμπ γιατί έχει σπουδαίο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το video με την «πρώτη» του Μουρίνιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.