Aρχίζει το Final 8: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

SMS

Από σήμερα (Πέμπτη) έως και την Κυριακή (19/02) το Ηράκλειο θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στα αθλητικά της χώρας μας, από όπου θα βγει ο Κυπελλούχος Ελλάδας 2023

Το Ηράκλειο είναι έτοιμο για μια ιστορική στιγμή. Κι αν έχει διοργανώσει αθλητικά event με μεγάλη επιτυχία, τούτο είναι μια διαφορετική πρόκληση. Η συμμετοχή 8 ομάδων σε μια πόλη, με 7 συνολικούς αγώνες σε 3 ημέρες δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, όλοι πάντως δηλώνουν αισιόδοξοι για την θετική έκβαση του πρώτου τουρνουά Final 8 Κυπέλλου που θα γίνει στην Ελλάδα. Η ΕΡΤ έχει αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Οκ, οι πιο ρομαντικοί θα ήθελαν να γίνει με φιλάθλους όλων των ομάδων, να αγοράζει εισιτήριο όποιος θέλει, όμως ας είμαστε ρεαλιστές: Στην Ελλάδα που συζητάει τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο στην... Αυστραλία, Final 8 με τις παραπάνω συνθήκες είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, έστω και με αυτή την διαδικασία απόκτησης εισιτηρίων, το κλειστό στα Δύο Αοράκια θα έχει κόσμο, πιθανότατα όμως σε κανένα ματς δεν θα είναι γεμάτο. Θυμίζω ότι έχουν ''φύγει'' οι ακριβές κατηγορίες, άλλωστε πλέον από τις 13/2 δεν μπορεί κάποιος αίτηση για εισιτήριο. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Στα θετικά του FINAL 8 είναι ότι στο Ηράκλειο βρίσκονται οι 7 + τον Πανιώνιο, καλύτερες ομάδες της χώρας. Το φαβορί Ολυμπιακός, πρωτοπόρος και της Euroleague, ο Παναθηναϊκός με τα προβλήματα του αλλά και την δεδομένη υψηλή ποιότητα, η πολύ ανεβασμένη ΑΕΚ, το Περιστέρι του Σπανούλη έχει φιλοδοξίες ενώ σε πολύ καλή κατάσταση δείχνουν ΠΑΟΚ και Άρης, ίσως οι πιο καλοφτιαγμένες ομάδες των τελευταίων χρόνων. Φυσικά υπάρχει και ο Κολοσσός του Παπαθεοδώρου, μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα καθώς και ο εκπρόσωπος της Β' Εθνικής, ο Πανιώνιος που ήρθε στην Κρήτη με τον μέγιστο Φάνη Χριστοδούλου, κι αυτό από μόνο του ''λέει πολλά''.

Σήμερα ξεκινάει το μίνι τουρνουά με το πρώτο ταμπλό: Πανιώνιος - ΑΕΚ και Περιστέρι - ΠΑΟΚ, μια από αυτές θα βρεθεί στον τελικό της Κυριακής, όπου θα συναντήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, οι αιώνιοι θα παίξουν μεταξύ τους (πιθανότατα) το Σάββατο στον μεγάλο ημιτελικό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πανιώνιος - ΑΕΚ 16/2 στις 15:45

Περιστέρι bwin - ΠΑΟΚ 16/2 στις 19:15

------

Ολυμπιακός - Άρης 17/2 στις 15:45

Παναθηναϊκός - Κολοσσός 17/2 στις 19:15

Ημιτελικοί

18/2 15.45 Νικητής 1-Νικητής 2 (5)

18/2 19.15 Νικητής 3-Νικητής 4 (6)

Τελικός

19/2 19.15 Νικητής 5-Νικητής 6

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ

Οι θύρες του γηπέδου, σήμερα θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα (13:45).

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό στο γήπεδο. Παράλληλα, έλεγχοι θα γίνουν εντός του γηπέδου, προκειμένου κάθε φίλαθλος να κάθεται στην ακριβή θέση στην οποία αντιστοιχεί το εισιτήριό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση: Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.