Άρεσε μόνο στο τέλος…

20:32 | 09/09/2018

Ο ΟΦΗ ήταν καλός από το 70’ και μετά και επικράτησε 2-0 του Πλατανιά.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος υποδέχτηκε τους Χανιώτες στο «Γεντί Κουλέ» σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα και πήρε τη νίκη γοήτρου. Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν ήταν ιδιαίτερα κεφάτο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, στο οποίο, ωστόσο, έκανε καλό «ντεμαράζ».

Από το 70’, δηλαδή, και μετά, όταν στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Νέιρα, Βουό και Πλατέλλας, οι «ασπρόμαυροι» βελτιώθηκαν αισθητά και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση απέναντι στην ομάδα του Κάμπος, η οποία κινήθηκε στα ρηχά.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία του των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης. Την τριάδα στο κέντρο αποτελούσαν οι Νάστος, Παπαστεριανός και Σάσι και στην επίθεση αγωνίστηκαν στις πτέρυγες οι Κουτσιανικούλης, Ντίνας και στην κορυφή ο Αραβίδης.

Το συγκρότημα του Παπαδόπουλου ξεκίνησε δυνατά και απείλησε στο 1’ και στο 4’ με τον Αραβίδη. Είχε κλείσει τους «κόκκινους» στα καρέ, όμως δεν μπορούσε να βρει το «δρόμο» προς τα δίχτυα. Στο 16’, πάντως, είχε άλλη μία καλή στιγμή με τον Παπαστεριανό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο στο ματς και είχαν τη μοναδική τους ευκαιρία στη συνάντηση στο 33’ με τον Κόρστμαν. Το θέαμα, πάντως, δεν ήταν ικανοποιητικό στο πρώτο μισό.

Ούτε, βέβαια, στην επανάληψη ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει ρυθμό. Όλα αυτά, ωστόσο, έως το 70’. Οι αλλαγές του Παπαδόπουλου είχαν αποτέλεσμα και σε εκείνο το λεπτό ο Κυριακίδης πήρε το «ριμπάουντ» από το σουτ του Σάσι και πέτυχε το 1-0. Εφτά λεπτά αργότερα, εξάλλου, ο Μπολάκης σέντραρε και ο Νέιρα με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Μέχρι τη λήξη του ματς οι νικητές απείλησαν και στο 81’ με τον Πλατέλλα.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου (65' Στρέζος), Νάστος, Ντίνας (46' Νέιρα), Κουτσιανικούλης (46' Πλατέλλας), Κυριακίδης, Αραβίδης (65' Βουό), Παπαστεριανός (65' Μπολάκης), Κομεσίδης, Σάσι (82' Nοικοκυράκης), Κοροβέσης (46' Κοιλιάρας), Ποτουρίδης.
Πλατανιάς (Πάουλο Κάμπος): Gottefried (54' Σικαλιάς), Καραγκούνης (85' Σμυρλάκης), Corrstman, Bianconi, Πουρτζιτίδης (85' Παπανικολάου), Mίνγκας, Μajkic (54' Ποζατζίδης Στ.), Τσαμούρης (75' Αμαραντίδης), Saado, Nilli (75' Τσακμάκης), Bουκελάτος (46' Ποζατζίδης Χαρ.).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.