Αργεί η επιστροφή Τοράλ

ΟΦΗ

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ ίσως χάσει τα πρώτα ματς πρωταθλήματος.

Ο Τζον Τοράλ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες καλοκαιρινές προσθήκες του Ομίλου, καθώς εκτιμάται πως έχει την ποιότητα ν’ ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Στάθηκε, πάντως, άτυχος, αφού μόλις στην πρώτη του συμμετοχή με την ασπρόμαυρη φανέλα υπέστη θλάση β’ βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού.

Ήταν το φιλικό με τη Βέστερλο, στις 24 Ιουλίου, όπου ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πρόλαβε να παίξει ίσα-ίσα 27 λεπτά πριν μπει στα… πιτς.

Η αρχική γνωμάτευση ήθελε τον Τοράλ να τίθεται νοκ-άουτ για ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως έπρεπε να είχε επιστρέψει στις προπονήσεις του ηρακλειώτικου συλλόγου, κάτι που δεν έχει συμβεί προς το παρόν.

Ο ίδιος συνεχίζει θεραπείες και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει ακόμη χρόνο για να καταφέρει να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει, ενώ η σέντρα αναμένεται να γίνει το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου. Μεσολαβούν, δηλαδή, δύο εβδομάδες ακόμη πριν από την 1η αγωνιστική.

Και πάλι, όμως, δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν ο Ισπανός δεν προλάβει την πρεμιέρα και κάποια ακόμη παιχνίδια.

Στον ΟΦΗ φυσικά και δε θέλουν να ρισκάρουν, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις οι κίνδυνοι υποτροπής είναι μεγάλοι. Θέλουν, έτσι, να έχουν τον παίκτη υγιή και γι’ αυτό δε βιάζονται.

Ο Τοράλ ήρθε για να γίνει ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» του συγκροτήματος του Νίκου Νιόπλια και γι’ αυτό χρειάζεται τεράστια προσοχή.

Από τις λίγες, άλλωστε, προπονήσεις που είχε κάνει με τον Όμιλο, είχε αποδειχτεί ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ξεχωριστές αρετές.

Οι επαφές του με την «μπάλα» είναι μαγικές και φαίνεται ότι έχει εκλεπτυσμένη σκέψη. Στον ΟΦΗ, έτσι, θα τον χρησιμοποιήσουν μόνο όταν είναι πανέτοιμος για να προσφέρει κι εκείνος όλα όσα μπορεί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.