Αργυρόπουλος: «Ο τελικός είναι μια ευκαιρία ζωής»

19:05 | 07/08/2021

Ο περιφερειακός της Εθνικής Ελλάδας πόλο ανδρών μίλησε για τον μεγάλο τελικό απέναντι στη Σερβία (08/08, 10.30).

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια ευκαιρία ζωής και πρόσθεσε πως άπαντες στη «γαλανόλευκη» έχουν επικεντρωθεί στο σπουδαίο ματς που έρχεται. Αναλυτικά δήλωσε:

«Είναι κάτι πολύ σπουδαίο, κάτι μοναδικό αυτό που έχουμε πετύχει για το ελληνικό ανδρικό πόλο, αλλά και τον αθλητισμό μας γενικότερα. Ήδη έχουμε κάνει τεράστια υπέρβαση και έχουμε γράψει ιστορία και το χαρήκαμε πολύ. Όμως, ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι ξεχωριστό και λείπει από τα ελληνικά ομάδικά αθλήματα. Νομίζω ότι αυτή είναι η ευκαιρία μας και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Έχουμε ηρεμήσει από τη χθεσινή ημέρα, η οποία είχε αρκετή ένταση. Έχουμε επικεντρωθεί στον αυριανό τελικό. Είναι "χρυσή" ευκαιρία, μία ευκαιρία ζωής. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαι υπερήφανος και θέλω να δώσουμε λίγη ακόμη χαρά στους Έλληνες».

Καταλήγοντας έδωσε τη δική του, ιδιαίτερη, ευχή, για τον αυριανό τελικό: «Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα το δράμα στην Ελλάδα με τις πυρκαγιές και αύριο το πρωί, έστω για για 2 λεπτά, οι ειδήσεις σε όλα τα μεγάλα κανάλια να σταματήσουν τη ροή μετάδοσης για να δουν όλοι οι Έλληνες τη σημαία μας στον πιο ψηλό ιστό και να ακούσουν τον Εθνικό μας ύμνο γι αυτό που θα έχουμε πετύχει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.