Άρης-Εργοτέλης 3-0 / ΤΕΛΙΚΟ

14:46 | 12/03/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση ΟΦΗ-Τρίκαλα για την 21η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr  σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα Άρης-Εργοτέλης. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

94' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Το φάουλ θα το εκτελέσει ο Άγγελος Χαντί, ο οποίος θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του και θα διαμορφώσει το 3-0.

93' Κίτρινη κάρτα στον Μπάτζιο για φάουλ στον Μιλούνοβιτς. 

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

88' Τελευταία αλλαγή και για τον Άρη, στον αγώνα ο Χαντί στη θέση του Πλατέλλα.

86' Σουτ του Τζανακάκη, θα μπλοκάρει εύκολα ο Κατσιμήτρος.

81' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Γκώνιας, με τον Μανουσάκη να αντικαθιστά τον Σταματάκο.

78' Αλλαγή για τον Άρη, στον αγώνα ο Μιλούνοβιτς στη θέση του Διαμαντόπουλου.

76' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Ο Νίκιτς με το κεφάλι θα βρει τον Κάσσο, αυτός θα κατεβάσει τη μπάλα και με πλασέ θα σημειώσει το 2-0.

ΣΧΟΛΙΟ: Το γκολ που πέτυχε ο Άρης με την λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι, έχει χαλάσει την ψυχολογία και μαζί την αγωνιστική εικόνα του Εργοτέλη, ο οποίος δεν έχει τη ηρεμία που είχε στο πρώτο μέρος και δίνει χώρους στον αντίπαλο.

75' Δεύτερη αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Μπουτσάκη ο Βογιατζής.

73' Κεφαλιά του Σόουζα στο ΔΟΚΑΡΙ, στην επαναφορά Κάσσος θα πιάσει το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, στη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία του Άρη.

69' Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με το σουτ του Πλατέλλα να το διώχνει δύσκολα σε κόρνερ με το πόδι ο Κατσιμήτρος.

69' Κίτρινη κάρτα στον Μουμίν για τράβηγμα φανέλας του Μπουτσάκη.

64' Κίτρινη κάρτα στον Διαμαντόπουλο για δυνατό φάουλ στον Σταμόπουλο.

ΣΧΟΛΙΟ: Με μια λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή ο Άρης έχει πάρει το προβάδισμα, σε ένα διάστημα που ήταν καλύτερος από ότι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και πάλι χωρίς να κάνει τη μεγάλη φάση. Από το σημείο αυτό και μετά οι παίκτες του Εργοτέλη φαίνονται επηρεασμένοι και δεν έχουν την ηρεμία στο παιχνίδι τους που είχαν στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. 

59' Κίτρινη κάρτα στον Νίκιτς για σκληρό φάουλ στον Σταματάκο.

54' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Την εκτέλεση θα αναλάβει Πλατέλλας και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να πετύχει το 1-0, παρά την καλή κίνηση του Κατσιμήτρου.

53' Πέναλτι για τον Άρη! Σε ανατροπή του Κάσσου από τον Μπουτσάκη, όπως είδε ο διαιτητής. Αυστηρότατη απόφαση, καθώς ο παίκτης του Εργοτέλη απλά βρέθηκε μπροστά στον Κάσσο, ο οποίος φαίνεται πως πέφτει μόνος του!

52' Πρώτη αλλαγή για τον Άρη, στη θέση του Παυλίδη ο Ντούνης.

51' Σέντρα του Τζανακάκη απο δεξιά, κεφαλιά από κοντά του Κάσσου, η μπάλα ψηλά άουτ.

50' Φάουλ του Πλατέλλα, κεφαλιά του Δεληζήση από θέση οφ σάιντ που δεν υποδείχθηκε, θα μπλοκάρει ο Κατσιμήτρος.

49' Κίτρινη κάρτα στον Έφορντ για φάουλ στον Κανακούδη.

47' Ο Πλατέλλας με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ορθά θα ακυρωθεί το γκολ, καθώς νωρίτερα είχε υποδειχθεί σε θέση οφ φάιντ.

Με τις ενδεκάδες που ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος ξεκίνησαν το δεύτερο οι δύο ομάδες, χωρίς αλλαγές. Ο Εργοτέλης θυμίζουμε έχει κάνει ήδη μια, αναγκαστική, όταν ο Μπουρσέλης αντικατέστησε τον τραυματία Ροβίθη.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το ματς στο πρώτο του μέρος. Λίγες οι επιθετικές προσπάθειες, με πιο κλασσική χαμένη ευκαιρία το σουτ του Μπουτσάκη το οποίο έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος στο 31’. Ο Εργοτέλης στέκεται μια χαρά απέναντι σε έναν άχρωμο Άρη, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τη βαθμολογική του θέση.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις.

43' Σουτ έξω από την περιοχή από τον Μπουτσάκη, θα μπλοκάρει ο Αναγνωστόπουλος.

42' Αναγκαστική θα είναι η πρώτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, με τον τραυματία Ροβίθη να δίνει τη θέση του στον Μπουρσέλη.

38' Κίτρινη κάρτα στον Παυλίδη για φάουλ στον Τσέλιο.

31' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Κάιπερς να δίνει στον Μπουτσάκη, το εξαιρετικό σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Αναγνωστόπουλος

ΣΧΟΛΙΟ: Είναι ίσως το πρώτο ματς του Εργοτέλη που δείχνει να έχει περισσότερο το νου του στην αμυντική του λειτουργία και λιγότερο στην επίθεση. Έχει ηρεμία στο παιχνίδι του και μέχρι τώρα δεν γίνονται λάθη. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έχουν νευρικότητα στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα η κατοχή της μπάλας που έχουν να είναι ανούσια.

30' Ο Κάσσος θα βρει τον Παυλίδη μέσα στην περιοχή, για να πέσει στα πόδια του και να διώξει ψύχραιμα ο Μπάτζιος.

24' Σουτ του Πλατέλλα, η μπάλα άουτ χωρίς κίνδυνο για τον Κατσιμήτρο.

20' Ο Κάσσος θα βρει τον αμαρκάριστο Παυλίδη στο ύψος της περιοχής, κακό όμως το σουτ που θα κάνει, η μπάλα μακριά άουτ.

16' Παράλληλη σέντρα του Τζανακάκη μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Κατσιμήτρος.

ΣΧΟΛΙΟ: Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, δίχως να υπάρχει η μεγάλη φάση. Ο Άρης έχει την υπεροχή και πιέζει περισσότερο τον Εργοτέλη, με την κρητική ομάδα να περιμένει πίσω αναζητώντας χώρους για αντεπιθέσεις. Φλύαρη πάντως η υπεροχή των γηπεδούχων.

11' Πρώτη επιθετική προσπάθεια για τον Εργοτέλη με τη σέντρα του Μπουτσάκη και τον Πλατέλλα να γυρίζει με το κεφάλι στον Αναγνωστόπουλο.

9' Φάουλ του Παυλίδη από αριστερά, ο Κάσσος θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα ψηλά πάνω από το τέρμα του Κατσιμήτρου.

6' Ο Πλατέλας θα βρει τον Διαμαντόπουλο μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη, η σέντρα του τελευταίου όμως καταλήγει στους αμυντικούς του Εργοτέλη οι οποίοι θα διώξουν. 

4' Κοντινό, αλλά αδύναμο πλασέ του Διαμαντόπουλου, θα περάσει παράλληλα από την εστία του Κατσιμήτρου.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Με τις κλασσικές του κιτρινόμαυρες εμφανίσεις ο Άρης, στα μπλε ο Εργοτέλης.

Στο βασικό σχήμα των γηπεδούχων ο Μανόλης Τζανακάκης, ο οποίος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο, στον πάγκο ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη και του ΟΦΗ, Άγγελος Χαντί.

Η κρητική ομάδα παίζει με τερματοφύλακα τον Κατσιμήτρο αριστερό οπισθοφύλακα τον Σταμόπουλο, δεξιό τον Νικολακάκη και κεντρικούς αμυντικούς τους Πάτα και Μπάτζιο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τσέλιος, Μπουτσάκης και Σταματάκος, με τον Έφορντ στο ένα άκρο, τον Ροβίθη στο άλλο και στην κορυφή της επίθεσης τον Κάιπερς.

Με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του ο Εργοτέλης σε σχέση με αυτούς που αγωνίσθηκαν κόντρα στην Παναχαϊκή. Στο αρχικό σχήμα βρίσκονται οι Πάτας και Σταμόπουλος, αντί των Μαζουλουξή και Μπουρσέλη αντίστοιχα. 

21 βαθμοί, ήλιος με λίγα σύννεφα, οι καιρικές συνθήκες στο Κλεάνθης Βικελίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Κανακούδης, Μουμίν, Νίκιτς, Πλατέλλας, Κάσσος, Παυλίδης, Διαμαντόπουλος

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Σταματάκος, Έφορτ, Ροβίθης, Κάιπερς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ρούσης (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Νίκζα (Λάρισας) και Στεφανή (Καρδίτσας). Τέταρτος ο Μαλούτας (Ημαθίας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.