Αρης-ΠΑΟΚ 1-2: Χαμός με Λουτσέσκου-Καρυπίδη, διπλό του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι!

21:18 | 19/03/2023

Απ' όλα είχε το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής από το «Βικελίδης».

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι των playoffs της Stoiximan Super League έγινε στην Θεσσαλονίκη σε κιτρινόμαυρο φόντο και βάφτηκε ασπρόμαυρο. Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά από το γκολ που δέχτηκε από τον Πάλμα στο 12ο λεπτό όμως παρά το γεγονός πως δεν ήταν καλός σε όλο το πρώτο μέρος, βελτιώθηκε στο δεύτερο και μέσα από δύο καλές φάσεις που έφτιαξε στα αντίπαλα καρέ, έφτασε στην ανατροπή.

Ο Στέφαν Σβαμπ, μία από τις αλλαγές του Λουτσέσκου στην έναρξη του δευτέρου μέρους, κέρδισε πέναλτι από τον Μπράμπετς και το μετέτρεψε σε γκολ γράφοντας το 1-1 στο 68' ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς να βρει δίχτυα και να υπογράψει μία μεγάλη ανατροπή (1-2) που κράτησε τον Δικέφαλο μέσα στο κόλπο του τίτλου.

Στα τελευταία λεπτά υπήρξε μεγάλη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποβλήθηκε από τον διαιτητή, καθώς επέστρεψε ένα αντικείμενο προς την κερκίδα, την ώρα που υπήρχε προσωρινή διακοπή, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της NOVA. Μάλιστα, μέχρι να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο είχε έντονο διάλογο με τον ισχυρό άνδρα της κίτρινης ΠΑΕ, τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζιο, Μαζικού (86' Πίρσμαν), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ετέμπο (87' Νταμπό), Νταρίντα, Πάλμα (86' Χριστοδουλόπουλος), Ματέο Γκαρσία (80' Γκρέι), Ιτούρμπε (80' Καμάτσο), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα (46' Σοάρες), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (46' Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (46' Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (88' Ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (62' Τόμας).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.