Άριστα... 10 για τον Εργοτέλη

16:57 | 19/01/2019

Αν και με παίκτη λιγότερο ο Εργοτέλης επικράτησε δίκαια 3-1 του Αήττητου Σπατών στο Παγκρήτιο.

Ο Εργοτέλης πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Αήττητου Σπατών στο Παγκρήτιο με 3-1, αν και το ματς πήγε να στραβώσει όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μουζουλουξή στο β' μέρος.

Στο πρώτο μέρος ο Αήττητος ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και απείλησε την εστία του Εργοτέλη, αλλά με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ.

Συγκεκριμένα, ο Κουάτενγκ κέρδισε πέναλτι στο 23ο λεπτό και ο Εφορντ ανέλαβε την εκτέλεσή του για το 1-0. Μάλιστα, στο 36' ο Εργοτέλης βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Κουάτενγκ να κάνει όμορφη ατομική ενέργεια, μετά από εκτέλεση κόρνερ και ωραίο σουτ να φτάνει στο 2-0. Το οξύμωρο είναι ότι η κρητική ομάδα είχε καταφέρει να πάρει αέρα δύο τερμάτων έχοντας λιγότερες τελικές και ευκαιρίες από τον Αήττητο.

Η ομάδα των Σπατών, πάντως, κατάφερε να σκοράρει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς, με τον Σταματάκη στο 54' να κάνει το 2-1 με όμορφο σουτ.

Το συγκρότημα του Παπαβασιλείου δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τη μείωση του σκορ από τον Αήττητο, αλλά και την αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) του Μουζουλουξή, που διαφοροποίησε τα πλάνα.

Ο Αήττητος προσπάθησε να πιέσει και να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά οι αλλαγές του Παπαβασιλείου αποδείχθηκαν σωτήριες, ειδικά αυτή του Ροβίδη, ο οποίος μπήκε στο 74' και ένα λεπτό μετά χρίστηκε σκόρερ, βγάζοντας από μπελάδες τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για τις τελευταίες ελπίδες τους στην αναμέτρηση, αλλά το 3-1 δεν άλλαξε και οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε μία σημαντική και συνάμα δίκαιη επικράτηση στο Παγκρήτιο, έχοντας πλέον 20 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις έμεινε με 10 και ο Αήττητος μετά από αποβολή του Κολλαρά.

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Οικονόμου, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (82’ Γροντής), Τσέλιος, Κατσούρρι (67’ Προβιδάκης), Ιατρουδης, Έφορντ, Κουατένγκ (73’ Ροβίθης).

Αήττητος Σπάτων (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αφράτης (46’ Πλανούκος), Κολλαράς, Μάγκας, Ηρακλής (78’ Αμπάρης), Σπυρόπουλος, Κασνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (89’ Άντερσον).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.