Αρνητική η Αστυνομία για εισιτήρια σε φίλους του Ολυμπιακού

17:30 | 10/10/2018

Αρνητική η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου στο να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους ενόψει του ΟΦΗ-Ολυμπιακός.

Αρνητική στο να δοθούν εισιτήρια σε φίλους του Ολυμπιακού είναι η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, ενόψει του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός στις 21/10.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αιτήθηκε να δοθούν μεμονωμένα εισιτήρια όπως ακριβώς έγινε στις περιπτώσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (στους αντίστοιχους αγώνες), η ΠΑΕ ΟΦΗ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα, αλλά η Αστυνομία στέκεται εμπόδιο και τη λύση θα δώσει το υπουργείο Δημοσίας Τάξης και αν χρειάζεται ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Οπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ:

«Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γεντί Κουλέ, για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός, που θα γίνει την Κυριακή (21/10, 8.30μμ), η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διάθεση της θύρα 6, προκειμένου να φιλοξενηθούν φίλοι της ομάδας της, ανέφερε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να φιλοξενηθούν στη θύρα αυτή, μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως έγινε στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ωστόσο, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό, για λόγους που αφορούν στην ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα.

Κατόπιν τούτου, η αστυνομική διεύθυνση θα ενημερώσει το υπουργείο δημοσίας τάξης, από το οποίο και θα ληφθεί οριστική απόφαση».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.