Άρσεναλ: Το πέναλτι που ζητάνε οι «κανονιέρηδες» στην τελευταία φάση του Σακά

18:00 | 10/04/2024

Πολλά τα παράπονα στην Άρσεναλ με τη διαιτησία του αγώνα με την Μπάγερν, με τους «κανονιέρηδες» να κάνουν λόγο για ξεκάθαρο πέναλτι του Νόιερ στον Σακά στην τελευταία φάση του αγώνα.

Έντονες συγκινήσεις προκάλεσε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπάγερν στο «Έμιρεϊτς». Δύο world class ομάδες που χάρισαν στον ποδοσφαιρικό πλανήτη μια συγκλονιστική ματσάρα και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Μονάχου.

Μπορεί η Μπάγερν να φωνάζει για μια φάση που έγινε στο 66ο λεπτό, ζητώντας πέναλτι, ωστόσο αντίστοιχα παράπονα από τη διαιτησία έχει και η Άρσεναλ λόγω της φάσης που σημειώθηκε στο κλείσιμο του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπουκαγιό Σακά έφυγε μόνος του απέναντι στον Νοίερ πριν συγκρουστεί με τον Γερμανό τερματοφύλακα και βρεθεί στο έδαφος.

Μια φάση που έφερε τα έντονα παράπονα των ανθρώπων της Άρσεναλ και κυρίως του Σακά ο οποίος ζητούσε εξηγήσεις μετά τη λήξη του αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Όπως φαίνεται στα βίντεο, υπάρχει πράγματι επαφή ανάμεσα στον Σακά και τον Νόιερ, χωρίς ωστόσο να γίνεται ξεκάθαρο εάν ο Άγγλος ανατρέπεται από τον Γερμανό ή εάν προσπαθεί να εκμαιεύσει το πέναλτι απλώνοντας το πόδι του στον τερματοφύλακα της Μπάγερν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.