AS: «ΟΦΗ, ο επαναστάτης»

15:54 | 01/11/2019

Η ισπανική εφημερίδα AS παρουσίασε τις ομάδες που κάνουν την έκπληξη εφέτος στην Ευρώπη, συμπεριλαμβάνοντας τον ΟΦΗ.

Σημαντική αναγνώριση για τον ΟΦΗ που εντυπωσιάζει με την εφετινή του πορεία. Η αναγνωρισμένη εφημερίδα της Ισπανίας, AS, έκανε αφιέρωμα στις ομάδες που την τρέχουσα σεζόν εντυπωσιάζουν στα πρωταθλήματά τους και σε αυτές βρίσκεται και η κρητική ομάδα.

Στο σχετικό κείμενο, αναφέρεται τι κάνει ο ΟΦΗ εφέτος, αλλά και που τερμάτισε πέρυσι. Μάλιστα, τον χαρακτηρίζει «επαναστάτη»: Ο ΟΦΗ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία πριν από δύο χρόνια και πέρυσι τερμάτισε 13ος. Σε αυτό το πρωτάθλημα είναι τρίτος, πίσω μόνο από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει κι άλλες ομάδες που κάνουν την έκπληξη εφέτος και «σπάνε» τα καθιερωμένα. Πρόκειται για την πορτογαλική Φαμαλικάο που είναι 2η πίσω από την Πόρτο, την τρομερή Αταλάντα που συνεχίζει και εφέτος την εξαιρετική της πορεία, τη Λέστερ που πρόσφατα εντυπωσίασε με το 9-0 επί της Σαουθάμπτον, την τουρκική Αλάνιασπορ των Σιώπη, Μπακασέτα, Τζαβέλλα που είναι πρώτη στη βαθμολογία, τη γαλλική Ναντ και τη γερμανική Φράιμπουργκ που είναι στην τρίτη θέση στην Bundesliga. Φυσικά, το αφιέρωμα έχει και την Γρανάδα που στην εφετινή Primera Division είναι η μεγάλη έκπληξη.

ΟΦΗ-AS-ΜΕΣΑ.jpg#asset:142764

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαπαναγής: «Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις»

Οριστικά εκτός με ΑΕΛ ο Μεγιάδο

Πρόστιμο στον ΟΦΗ

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.