«Aσπρό - μαυρα» χάλια στον Ασπρόπυργο!

17:05 | 17/11/2019

Ανώμαλη προσγείωση για τον ΟΦΙ και ήττα με 0-3 από τον Ασπρόπυργο έπειτα από πολύ άσχημη εμφάνιση - κυρίως - στο α' μέρος

Έπειτα από την πολύ σημαντική νίκη - ανατροπή απέναντι στην ισχυρή Καβάλα, ο ΟΦΙ ηττήθηκε με 0-3 από τον Ασπρόπυργο. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Γιάννη Μάγγου ήταν κακή και ασύνδετη, βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Πίντο (13'). Στη συνέχεια, η ομάδα της Ιεράπετρας προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στο 28' ο Σρέτσκοβιτς έκανε το 2-0 και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο. Μάλιστα, ενδεικτικό της πολύ κακής εμφάνισης στο α' μέρος, η πρώτη αλλαγή έγινε πριν το 45', με τον Καραγιάννη να αντικαθιστά τον Μπάμπη.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΙ ρίσκαρε, έχασε ευκαιρίες και προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι όμως ήταν άτυχος σε κάποιες περιπτώσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο φινάλε της αναμέτρησης, στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των γηπεδούχων, σημειώθηκε το 3-0. Στο γήπεδο έδωσαν το παρών και περίπου 20 φίλοι της ομάδας.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Καμπούρης, Ζώνας, Ιωαννίδης, Γκατσολάρι, Νικολάου, Κάκκο, Βασιλείου, Σρέσκοβιτς, Πίντο.

ΟΦΙ (Mάγγος): Καραγκιολίδης , Μηνάς (Aποστολόπουλος) , Χιντζίδης , Σέχου , Τζελέπης , Σμίλτος, Βογιατζής , Σκόνδρας (Χρυσοφάκης), Κατσικοκέρης , Παπαδόπουλος , Μπάμπης (Καραγιάννης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.