Ασσαργιωτάκης για εκλογές ΕΠΣΗ: «Είμαι αισιόδοξος για μία ιστορική αλλαγή»

18:34 | 10/05/2022

Καλεσμένος στο studio του «Crete2Day" ο διεκδικητής της προεδρίας της Ε.Π.Σ.Η., Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Θα ξεκινήσω με μια ερώτηση που έχει ακουστεί στα ποδοσφαιρικά και τα πολιτικά στέκια, και έχει να κάνει με την υποψηφιότητά σας, εμπλέκοντας σε αυτήν πολιτικές σκοπιμότητες και την κόντρα Αυγενάκη – Τζώρτζογλου. Ότι μέχρι ενός σημείου παρακινηθήκατε από τον Υφυπουργό να μπείτε μπροστά, και να αποτελέσετε «φραγμό» σε μια ακόμα εκλογή Τζώρτζογλου, για να αποδυναμωθεί η γενικότερη δυναμική του σε κάθε επίπεδο άρα και σε πολιτικό.

«Μου αρέσει αυτή η κουβέντα. Αυτά τα έχω ακούσει και εγώ, αλλά γελάω. Γνωρίστηκα με το Λευτέρη Αυγενάκη στο Υπουργείο Αθλητισμού όταν πήγαμε να τον δούμε μαζί με τρία άλλα άτομα από τη Συντονιστική Επιτροπή της Γ’ Εθνικής.

Δεν θέλω να εκθέσω παράγοντες του Ηρακλείου που με επισκέφθηκαν στο χώρο εργασίας μου πριν ενάμιση ή και δύο χρόνια, για να μου πουν ότι το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Ότι πρέπει κάτι να κάνουμε για να πάει μπροστά.

Δεν λέω ότι ο αντίπαλός μου, δεν έχει προσφέρει έργο και στις ομάδες που ήταν και στην ΕΠΣΗ.

Έχουν περάσει όμως τα χρόνια, και από ένα σημείο και έπειτα οι ιδέες στερεύουν.

Οι άνθρωποι κουράζονται και πρέπει να πάμε μπροστά. Να έρθουν κάποιοι νέοι στα πράγματα.

Παίρνοντας τα μηνύματα δυσκολίας και ύπαρξης πολλών ερασιτεχνικών σωματείων, και βλέποντας ότι ήμουν επιτυχημένος στην ομάδα μου, οι άνθρωποι αυτοί ήθελαν να με βάλουν μπροστά.

Όταν κοιτάξεις το ψηφοδέλτιό μου, θα δεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κατέβει σε εθνικές και τοπικές εκλογές από πολλά κόμματα.

Αν υπάρχει μια προσωπική φιλία με τον Λευτέρη Αυγενάκη που δημιουργήθηκε τους τελευταίους μήνες, αυτό δεν σημαίνει ότι έχω μια πολιτική παράταξη πίσω μου.

Βλέπω ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει πέσει σε τέλμα. Αποφάσισα ότι έκανα για την ομάδα μου στον Πόρο, να το κάνω για όλα τα σωματεία του Ηρακλείου, τώρα που έχω κέφι, και βρίσκομαι στο απόγειο της παραγοντικής μου καριέρας. Με ενδιαφέρει να δώσω καινούργιες ιδέες.

Δεν είμαι «αχυράνθρωπος».

Το έχω αποδείξει. Από 18 χρονών έφυγα από την Ελλάδα και δούλευα για να πάρω δίπλωμα Νομικής.

Γύρισα εδώ και ασχολήθηκα με επιχειρήσεις. Πήρα μια ομάδα από το Β’ τοπικό και την πήγα στην κορυφή.

Και ο ίδιος ο αντίπαλος μου, όταν έσωσα πέρυσι τον Πόρο, με πήρε τηλέφωνο και μου έδωσε συγχαρητήρια.

Δεν με χρησιμοποιεί κανείς.

Είμαι ένας δυναμικός άνθρωπος, και θέλω να διεκδικήσω πολλά για τα σωματεία της Ένωσης Ηρακλείου.

Είμαι τοπικιστής. Όταν αποφασίσω να ασχοληθώ με κάτι κοιτάζω πρώτα το οργανόγραμμα, και μετά θέλω να «χτίσω».

Χαίρομαι που ο νέος νόμος σου επιτρέπει να μείνεις μόνο για δύο τετραετίες, και πιστεύω ότι έπρεπε να υπάρχει και παλιότερα. Να δουλεύεις οκτώ χρόνια και μετά να σταματάς. Να κυκλοφορείς στο χώρο που κινείσαι και να τους κοιτάς όλους κατάματα»

-Θέσατε ως χρόνο απόφασης της συμμετοχής σας στις επικείμενες εκλογές τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, και είπατε ότι ήταν κάτι που το δουλεύατε μήνες αλλά επιλέξατε τώρα να ανακοινώσετε την υποψηφιότητα σας. Αυτό το κάνατε για λόγους τακτικής; Για να υπάρχει εφησυχασμός στο αντίπαλο στρατόπεδο;

«Βέβαια. Δεν το κρύβω. Ήταν στρατηγική. Διπλωματία. Έχω σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, νομική και Διεθνές Δίκαιο. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με Διεθνείς Σχέσεις και πολιτικά σενάρια. Και η ΕΠΣΗ ένα μικρό Υπουργείο είναι. Αναλώνεις πολύ χρόνο σαν πολιτικός παράγοντας, για να δεις τα σωματεία, τους εκλέκτορες και να φτιάξεις το ψηφοδέλτιο. Όλα αυτά δουλευόταν γιατί στο Ηράκλειο είχαμε στα πράγματα ένα ποδοσφαιρικό σύστημα που υπήρχε επί είκοσι χρόνια. Έπρεπε να διαλέξουμε μια στρατηγική. Αυτή ήταν να αρπάξουμε μια ευκαιρία και να κάνουμε ένα σύντομο προεκλογικό αγώνα, που δεν θα κούραζε τον κόσμο. Να πάμε να ξαφνιάσουμε».

-Εν αντιθέσει πάντως με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, σ’ αυτές τις εκλογές πάμε σε κλίμα έντασης. Υπάρχει το επεισόδιο στον ημιτελικό Κυπέλλου στον Κρουσώνα. Δεν μιλάμε για «ψυχροπολεμικό» κλίμα, αλλά για «θερμό» επεισόδιο.

«Ένα ελάττωμα έχω να μου προσάψουν. Όταν βρίσκομαι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου παθιάζομαι. Έξω από τις τέσσερις γραμμές είμαι άλλος άνθρωπος. Όταν αδικήθηκα παραπονέθηκα. Το παραδέχτηκαν και από την πλευρά της ΕΠΣΗ, γιατί το λεκτικό επεισόδιο ήταν στο πληθυντικό. Από τη στιγμή όμως που αποφάσισα να ασχοληθώ με την ΕΠΣΗ δεν είμαι πλέον οπαδός, αλλά θεσμικό πρόσωπο. Θα ασχοληθώ με όλους με ηρεμία όπως με γνωρίζουν στις επιχειρήσεις μου, και έξω από το γήπεδο»

-Η ψυχραιμία είναι δύναμη, η έλλειψη της αδυναμία

«Συμφωνώ. Ποιος όμως μπορεί να μου πει ότι έχω μαλώσει στους επιχειρηματικούς μου διαλόγους ή στις συνομιλίες που έχω. Βρίσκομαι με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές νοοτροπίες από 13 διαφορετικές χώρες στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Πότε μάλωσα; Και το «θερμό» επεισόδιο ήταν στρατηγική. Έπρεπε να κάνουμε ένα «μπαμ». Όχι για να βρίσω τον άλλο, αλλά για να βρίσω το σύστημα. Έπρεπε να διαλέξουμε ένα χρόνο για να αρχίσουμε την επίθεση μας»

-Μα υπάρχει ένα SMS που ζητάτε συγγνώμη από τον κ. Τζώρτζογλου

«Στον άνθρωπο, ναι. Όχι στο σύστημα. Από εκείνη την μέρα δεν κατηγόρησα τον αντίπαλο μου. Δεν ασχολήθηκα ξανά. Ασχολούμαι με το σύστημα που υπάρχει. Για μένα αυτή η συγκεκριμένη κατάσταση έχει καταφέρει πολλά πράγματα. Δεν είναι αποτυχημένη. Καθόλου. Αλλά έχει φτάσει σε τέλμα.

Αν αποφάσισα τον προηγούμενο Σεπτέμβριο να αρχίσω την κίνηση μου είναι γιατί πολλές ομάδες δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Έπεσαν τα μπάτζετ και η ποιότητα του τοπικού ποδοσφαίρου. Το είδαμε αυτό στην πορεία. Είδαμε μια Α1 κατηγορία που ήταν ένα πρωτάθλημα με τρεις ταχύτητες. Με πέντε - έξι δυνατές ομάδες, πέντε – έξι μέτριες, και κάποιες που «ξεφούσκωναν» οικονομικά. Σε έναν από τους πιο πλούσιους νομούς της Ελλάδας. Τελματώσαμε.

Όλα αυτά για μένα έχουν να κάνουν με την πολιτική της Ένωσης.

Με τον σχεδιασμό και τη στρατηγική της οργάνωσης των τμημάτων Υποδομής της παρακολούθησης των Ακαδημιών, τις Μικτές ακόμα και τη δομή των πρωταθλημάτων.

Είμαστε σε μια τουριστική περιοχή. Το 80% των ποδοσφαιριστών ασχολούνται με την τουριστική σεζόν. Δεν μπορούν να κάνουν προετοιμασία ή δεν τελειώνουν τη χρονιά. Πρέπει να τα συζητήσουμε αυτά και να βρούμε λύσεις.

Να αρχίσουμε π.χ. μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν στα τέλη Οκτωβρίου, να κάνουμε πρωταθλήματα μικρότερης διάρκειας μέχρι 10 – 15 Απριλίου, ούτως ώστε και οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι παράγοντες να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Ερασιτέχνες είναι όχι επαγγελματίες. Απλά πράγματα. Με αυτά θέλω να ασχοληθώ. Να κοιτάξουμε τη βάση του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Έχω κάνει παράγοντας και έχω ανέβει στην εξέδρα στο Β’ τοπικό για να πουλήσω εισιτήρια, προσπαθώντας να μαζέψω λεφτά για την ομάδα μου. Ξέρω λοιπόν την αγωνία του παράγοντα»

-Αυτό το παρορμητικό στοιχείο του χαρακτήρα σας πιστεύετε ότι μπορεί να δράσει επ’ ωφελεία της τοπικής Ένωσης εφόσον εκλεγείτε;

«Σας απάντησα. Έχω την παιδεία και την εκπαίδευση για να ανταπεξέλθω. Έχω αποδείξει με αυτά που έκανα στην πορεία μου, ότι ξέρω να αγωνίζομαι με όμορφους και διπλωματικούς τρόπους για το όφελος των πολλών.

Το απέδειξα και φέτος με την ενασχόληση μου στην Συντονιστική Επιτροπή της Γ’ Εθνικής. Πάλεψα μόνος μου, για να πάρει κάθε ομάδα 10.499 ευρώ. Πήρα συγχαρητήρια μηνύματα από 20 – 30 ομάδες της κατηγορίας, αλλά κανένα από τις ομάδες της Κρήτης. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Ίσως η προσωπικότητα μου να διχάζει, όμως είμαι ένας άνθρωπος μεθοδικός που ξέρω να παλεύω για όλους χωρίς να έχω προσωπικά οφέλη γιατί δεν τα χρειάζομαι»

-Στην συνέντευξη που παραθέσατε, παρουσιάσατε τις θέσεις και τους συνεργάτες σας. Ακούστηκαν ωραίες σκέψεις και στόχοι. Από το να γίνουν πραγματικότητα υπάρχει απόσταση. Τι σας κάνει να έχετε τη βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρετε;

«Δεν είμαι θαυματοποιός. Ούτε οι άνθρωποι που είναι μαζί μου. Έχουμε όμως μεράκι. Είμαστε νέοι στα πράγματα. Μόνο δύο από αυτούς που είναι στο συνδυασμό έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με την Ένωση. Έχουμε την πίστη και τη θέληση να ασχοληθούμε. Αν ο καθένας δουλέψει δύο ή τρία θέματα και κάνουμε το 80% από αυτό που θέλουμε, η συνείδηση μας θα είναι ήσυχη. Αυτά που θέλω να κάνω δεν είναι μόνο δικές μου ιδέες. Τα έχω δει να εφαρμόζονται αλλού. Γιατί να εφαρμόζονται και εδώ στην Ελλάδα να μην μπορούμε να τα καταφέρουμε; Μήπως όλα είναι θέμα οργάνωσης; Όταν ξέρεις ότι έχεις μόνο οκτώ χρόνια μπροστά σου θέλεις να προσφέρεις. Θα το προσπαθήσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα. Όποιος και να εκλεγεί θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ανθρώπους και από την άλλη παράταξη. Για πρώτη φορά έχουμε έναν δίκαιο νόμο που θα επιτρέψει την παρουσία αντιπολίτευσης που πρέπει να συνεργαστεί, και όχι ένα δικτατορικό 11 – 0. Όλοι αυτοί θα πρέπει να συνεργαστούν. Δεν είπα ότι από την άλλη πλευρά δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Είπα ότι έχουν κουραστεί, φθαρεί. Κάποια στιγμή το μυαλό στερεύει. Όταν έρχονται νέοι με ιδέες, δεν αποκλείουν τους άλλους, αλλά τους λένε «ελάτε» να βοηθήσετε με την εμπειρία σας».

-Αναπτύξτε μας λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους θα προσπαθήσετε να αντλήσετε έσοδα για την Ένωση

«Σας έδωσα μια ιδέα. Αν ξεκινήσουμε μια εβδομάδα πριν την παρέλαση και σταματήσουμε στις 15 Απρίλη έχουμε μαζέψει τα έξοδα των ομάδων. Θα έχουμε ένα πρωτάθλημα 6 μηνών.

Επίσης θα προτείνουμε περισσότερους ομίλους, με λιγότερες ομάδες.

Όταν μειώσουμε τα έξοδα, θα ασχοληθούμε και με τον τομέα των εσόδων.

Υπάρχει το θέμα των μετακινήσεων που αντιμετωπίζει κάθε ομάδα, και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ανταπεξέλθει.

Αν η Ένωση γίνει το «σπίτι» όλων μας, και το συμβούλιο προσπαθήσει με τόσες μεταφορικές εταιρείες που έχουμε εδώ, μπορεί να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα.

Έχουμε αρχίσει να καταγράφουμε τα εβδομαδιαία παιχνίδια, ούτως ώστε όταν θα πάμε να μιλήσουμε με μια εταιρεία να τους πούμε για τον αριθμό παιχνιδιών που αντιστοιχούν σε ισάριθμες μετακινήσεις, να μειώσουμε τα έξοδα.

Θα πρέπει επίσης να δημιουργηθεί τμήμα μάρκετινγκ και να κάνει απολογισμό σε όλες τις ομάδες ανά τρίμηνο.

Ξέρετε τι συμβαίνει ακόμα και στη Γ’ Εθνική όταν τραυματιστεί ένας παίκτης; Τραβάμε τα μαλλιά μας.

Θα ζητήσουμε από τις ομάδες να δώσουν ένα μικρό «οβολό». Μια μικρή συμμετοχή. Θα μαζευτεί ένα κεφάλαιο που θα δώσουμε σε μια ασφαλιστική εταιρεία για να ασφαλίσει όλους τους παίκτες που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο.

Μετά θα πάμε στα έσοδα.

Να βρεθούν χορηγοί. Οι ομάδες προσπαθούν μόνες τους να βρουν χορηγούς.

Και 100 ευρώ να βρει η Ένωση για ένα σωματείο, καλύπτει την διαιτησία μιας αγωνιστικής.

Δεν λέμε ότι θα δημιουργήσουμε ερασιτεχνικές ομάδες που δεν θα έχουν έξοδα.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κοινό χορηγό για όλους που θα υπάρχει π.χ. στο μανίκι κάθε ομάδας.

Υπάρχει ο καινούριος νόμος σύμφωνα με τον οποίο όταν μια εταιρεία δώσει ένα ποσοστό του τζίρου της στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το «ξεπέφτει» από την Εφορία. Θέλει όμως ανθρώπους να τρέξουνε για αυτά.

Δεν είμαστε κορεσμένοι. Το μόνο που έχω να πω στην αντίθετη πλευρά που είναι επιτυχημένη είναι αυτό. Έχουν κουραστεί. Είναι πια λίγοι.

Υπάρχουν άτομα που κατεβαίνουν μόνο για το όνομα και δεν συμμετέχουν σε κανένα συμβούλιο. Έχω πάει σε συμβούλιο που δήθεν θα βλέπαμε όλους τους συμβούλους και είδαμε τέσσερις ή πέντε. Μια φορά είδαμε και έναν. Γιατί αυτή η απουσία; Η απάντηση είναι γιατί υπάρχει κορεσμός. Είκοσι χρόνια είναι τα ίδια άτομα. Χρειάζεται μια αλλαγή. Δεν λέω ότι είναι αποτυχημένοι. Είναι κουρασμένοι, ενώ εμείς δεν είμαστε»

-Πείτε μου τα θετικά στοιχεία της απερχόμενης διοίκησης;

«Υπάρχει ένα θετικό στοιχείο και έχει να κάνει με το ότι η Ένωση Ηρακλείου είναι πάντα στο επίκεντρο σε εθνικό επίπεδο, και έχει καταφέρει να φέρει μεγάλες διοργανώσεις στο Ηράκλειο.

Αυτό όμως απέκοψε την Ένωση από το να ασχολείται με το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΣΗ δεν είναι πια «σπίτι» του Ερασιτέχνη παράγοντα. Τα θετικά στοιχεία σταματάνε εκεί. Έξι χρόνια που είμαι παράγοντας δεν έχω δει καλό από την τοπική Ένωση»

-Το ότι στηρίζεται όμως για δύο δεκαετίες από τα σωματεία πώς το κρίνετε;

«Πιστεύω ότι ενώ υπήρχαν άξιοι άνθρωποι, που παρουσιάστηκαν στο προσκήνιο, δεν είχαν τη σωστή στρατηγική ή δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες μιας αντιπαράθεσης. Θέλει κότσια και δύναμη χωρίς να θέλω να μειώσω τους προηγούμενους.

Ο κ. Λημναίος ας πούμε που είναι τώρα μαζί μας έκανε ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος και άρχισε την προεκλογική περίοδο ένα χρόνο πιο πριν»

-Υπήρχε πάντως μια διάσταση απόψεων με τον κ. Τζώρτζογλου και στο θέμα της διάρθρωσης του Ομίλου της Γ’ Εθνικής

«Ήταν διάσταση απόψεων. Στη Δημοκρατία έχει ο καθένας το δικαίωμα να λέει την άποψη του. Δέχεσαι όμως και τις συνέπειες της. Μπορεί να είχα την άποψη μου, αλλά δεν ήμουν «τζάμπα» επαναστάτης. Πάντα ήμουν σύννομος. Έλεγα την άποψη μου ελεύθερα και δυναμικά, αλλά αν η Ομοσπονδία πάρει μια απόφαση θα πειθαρχήσω και θα την εφαρμόσω. Αυτό θα πει Δημοκρατία. Να σέβεσαι το νομικό πλαίσιο που ζεις. Δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει. Συντάσσομαι με τον νόμο, χωρίς παρέκκλιση»

-Θίξατε επίσης τις σχέσεις που πρέπει να έχει η Ένωση με τους διαιτητές, και την αρμονική συνύπαρξη μαζί τους

«Το ποδόσφαιρο είναι ενιαίο. Οι διαιτητές είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Δεν μπορούμε να έχουμε έναν Σύνδεσμο Διαιτητών «απέναντι» από την Ένωση. Αυτά τα δύο πρέπει να είναι ένα πράγμα. Αν υπάρχουν θέματα, πρέπει να συζητάμε μεταξύ μας. Να προτείνονται λύσεις. Να βρεθούμε μεταξύ μας, να τα βρούμε και μετά να συμπορευτούμε, και να ασχοληθούμε με την επιμόρφωση των διαιτητών. Να φέρουμε πίσω αυτούς που έφυγαν και πήγαν σε άλλους συνδέσμους. Γιατί να πηγαίνουμε σε κόντρα, και να μην υπάρχει διάλογος; Όταν αρχίσεις τον διάλογο θα βρεις και τις λύσεις. Όταν δεν πάει καλά η διαιτησία, δεν πάει καλά το ποδόσφαιρο»

-Στο τραπέζι της ΕΠΣΗ για το φάιναλ – φορ του Κυπέλλου δεν πήγατε για διαμαρτυρία

«Ναι και ήταν απόφαση όλης της ομάδας. Διοίκησης, παικτών και τεχνικού επιτελείου. Και μάλιστα οι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που το πρότειναν πρώτοι»

-Στον Πόρο είχατε να κάνετε με ένα σωματείο. Στην ΕΠΣΗ αν εκλεγείτε θα έχετε να κάνετε με περισσότερα από 80.

«Τώρα όμως δεν είμαι μόνος. Έχω ανθρώπους που είναι μαζί μου. Περισσότεροι από ότι ήταν στον Πόρο. Ο Μάριος Κολοβός λέει μια σοφή κουβέντα. Να ξαναγίνει η Ένωση το «σπίτι» μας. Θέλω να μας εμπιστευτούν οι παράγοντες για αυτό ακριβώς το λόγο»

-Απευθυνόμενος στα σωματεία που έχουν το δικαίωμα ψήφου τι θα τους λέγατε για να σας επιλέξουν; Γιατί να το κάνουν;

«Γιατί υπάρχουν νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και πολύ μεράκι. Αν δουν το έργο του Ασσαργιωτάκη σε μια μικρή ομάδα θα καταλάβουν ότι η σωστή οργάνωση και το μεράκι δίνουν πολλά. Θα αντιμετωπίσω την Ένωση σαν μια μοντέρνα επιχείρηση. Όλα στην εποχή μας θέλουν οργανόγραμμα, συνεργασίες, σύγκλιση, δημοκρατία και πράξεις. Στον παράγοντα του Ηρακλείου υπάρχει μόνο μια λέξη. Επιβίωση. Όταν όμως παλεύεις μόνο για να επιβιώσεις δεν πας μπροστά. Εμείς θα τους βοηθήσουμε και να επιβιώσουν και να βάλουν τις βάσεις για κάτι καλό μελλοντικά. Πρέπει να γίνουμε καλοί ερασιτέχνες, για να γίνουμε μετά καλοί επαγγελματίες»

-Τα «κουκιά» είναι μετρημένα με τα 26 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου. Την εκτίμηση σας για το αποτέλεσμα θέλω.

«Συνηθίζω να κρατάω πάντα μικρό καλάθι. Η πρωτιά δεν είναι αυτοσκοπός, όμως είμαστε κοντά στο να κάνουμε μια ιστορική αλλαγή, γιατί είναι ιστορική αλλαγή να έρθεις πρώτος μπροστά από τον Τζώρτζογλου. Είμαστε αρκετά κοντά. Δυστυχώς θα ψηφίσουν μόνο 26 γιατί έτσι λέει ο νόμος, όμως αυτοί που θα ψηφίσουν έχουν βάλει μπροστά αυτή τη φορά τη λογική του Ερασιτέχνη παράγοντα. Έχουν καταλάβει ότι ο Ερασιτέχνης παράγοντας πρέπει να νοικοκυρέψει το σωματείο του με τη βοήθεια της Ένωσης που θα σκύψει πάνω του. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τις εκλογές»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.