Αστέρας να είναι ο ΟΦΗ…

08:00 | 15/12/2018

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται στις 19.30 από τον Αστέρα Τρίπολης και στοχεύει στο πρώτο του «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η 14η αγωνιστική περιλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Όμιλο κόντρα στους Αρκάδες. Είναι αλήθεια πως ο αντίπαλος διανύει περίοδο φόρμας, καθώς στα τελευταία 4 ματς παραμένει αήττητος, χωρίς, μάλιστα, να έχει δεχτεί γκολ.

Με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο τους, εξάλλου, οι Πελοποννήσιοι μετράνε 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Με δυο λόγια βρίσκονται στα… καλύτερα τους από τις αρχές της σεζόν, καθώς έχουν αφήσει πίσω τους οριστικά το νωθρό τους ξεκίνημα στη Super League. Παρόλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ν’ αποκτήσουν τη… χάρη του Αστέρα και να λάμψουν εκείνοι στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου διαθέτει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Παναθηναϊκού και θέλει να διατηρήσει την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα για ακόμη έναν αγώνα. Στον ηρακλειώτικο σύλλογο φυσικά και γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους πολλή δουλειά, ωστόσο ο στόχος είναι πάντα η νίκη.

Ένα θετικό αποτέλεσμα, άλλωστε, θα «φτιάξει» τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πριν από τα 3 σερί παιχνίδια που καλούνται να δώσουν στη συνέχεια στο «Γεντί Κουλέ». Άπαντες φυσικά έχουν συνειδητοποιήσει τη σπουδαιότητα της συνάντησης  και είναι έτοιμοι να κάνουν κατάθεση ψυχής για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Για πολλοστή φορά στην τρέχουσα περίοδο ο Όμιλος παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο με απουσίες, στοιχείο που μειώνει τις επιλογές του 47χρονου τεχνικού αναφορικά με τον καταρτισμό των πλάνων του. Κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης, έτσι, δε θα παίξουν οι τραυματίες Μπολάκης και Αραβίδης και ο τιμωρημένος Νάστος.

Στην προσπάθεια, ωστόσο, για το «τρίποντο» ο ΟΦΗ θα έχει και τον κόσμο του στο πλευρό του, αφού οι οργανωμένοι ετοίμασαν εκδρομή. Στο γήπεδο, πάντως, θα δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος, Μιχάλης Μπούσης, μαζί με τους Άντζελο Παλυβό, Ηλία Πουρσανίδη και Γιάννη Σαμάρα.

Την αναμέτρηση θα «σφυρίξει» ο Φωτιάδης από την Ένωση της Καστοριάς. Βοηθοί θα είναι οι Μπαλτάς (Αχαΐας), Κόλλιας (Ηπείρου) και τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τάσσης (Ηπείρου).

 

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.