Ομάδα-φάντασμα ο ΟΦΗ στην Τρίπολη και συντριβή με κάτω τα χέρια!

ΟΦΗ

Τρικυμία στην Τρίπολη για τον αγνώριστο ΟΦΗ, ο οποίος μετά από κάκιστη εμφάνιση ηττήθηκε 3-0 από τον Αστέρα.

Με μία αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αρη παρατάχθηκε ο ΟΦΗ, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Τοράλ και να βάζει τον Φελίπε, ως φορ, διατηρώντας, σε πιο ελεύθερο ρόλο τον Ντίκο.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς το σκορ και συγκεκριμένα από το 14ο λεπτό με τον Μπαρτόλο, με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, να ανοίγει το σκορ για τον Αστέρα. Ένα λεπτό νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε απειλήσει πάλι με σουτ, ενώ ο ΟΦΗ μέχρι εκείνο το σημείο έδειχνε να μη μπορεί να βρει τον τρόπο να απειλήσει.

Ο Ομιλος αναζητούσε την αντίδραση στο γρήγορο γκολ, αλλά δυσκολευόταν όχι μόνο στη δημιουργία, στο επιθετικό κομμάτι δηλαδή, αλλά και στην άμυνα με τους γηπεδούχους να δημιουργούν προβλήματα στην οπισθοφυλακή της Κρητικής ομάδας.

Στο 20ο λεπτό ήρθε το δεύτερο σοκ για τον ΟΦΗ με τον Μιριτέγιο με κεφαλιά εντός περιοχής να διπλασιάζει τα γκολ του Αστέρα.

Αυτό ήταν. Ο ΟΦΗ παρέδωσε πνεύμα, ήταν σαν να μην υπήρχε στο ματς και μία κεφαλιά του Φελίπε και ένα σουτ του Λάρσον δεν γίνεται να λογίζονται ως φάσεις από μία ομάδα-φάντασμα. Μία τραγική εμφάνιση στο πρώτο μέρος που μόνο ως ψυχρολουσία μπορείς να τη χαρακτηρίσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με αλλαγές (νέα πρόσωπα ο Ριέρα, ο Μοσκέρα και ο Τοράλ) αλλά και με γκρίνια για τον διαιτητή και το VAR που δεν είδαν πέναλτι στην ανατροπή του Τοράλ. Ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ του Τοράλ πάνω στον Μιριτέλο, με τους Κρητικούς να διαμαρτύρονται για πέναλτι. Ο VAR δεν είδε επίσης κάτι αντικανονικό, ώστε να ειδοποιήσει τον διαιτητή να τσεκάρει τη φάση.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας έδωσε χώρο στον Όμιλο και ο Μοσκέρα ήταν αρκετά δραστήριος. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει φάση της προκοπής σε κανονική ροή αγώνα.

Τις έκανε στο τέλος, στα τελευταία λεπτά, με Ριέρα και Νέιρα, όταν άργησε να ξυπνήσει και απείλησε για τη μείωση του σκορ. Αντί να σκοράρει ο ΟΦΗ, όμως, το έκανε ο Αστέρας στις καθυστερήσεις με τον Καλτσά για το 3-0 που υπέγραψε τη συντριβή σε ένα εφιαλτικό βράδυ!

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Αλβαρες, Μουνάφο (77’ Σουρλής), Αλάγκμπε, Ρίτζις (46’ Καλτσάς), Σίτο (87’ Ατιένζα), Μπαρτόλο (72’ Ζουγλής), Μιριτέλο.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον (72’ Αμπάντα), Βούρος, Καρώ, Λαμπρόπουλος (46’ Ριέρα), Μεγιάδο (72’ Νέιρα), Γκαγέγκος, Μπάκιτς (46’ Τοράλ), Λουίζ Φελίπε, Ντίκο (46’ Μόσκερα).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.