«Αστεράτος» ο Ολυμπιακός

23:52 | 29/09/2020

Την 20η παρουσία σε ομίλους Champions League πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, σφραγίζοντας την πρόκριση στο ΓΣΠ

Το 0-0 στο ΓΣΠ σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα φέρνουν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League, έναντι της αξιόμαχης Ομόνοιας, για 20η φορά στην ιστορία του. Το βράδυ της Τρίτης οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν την παρουσία τους στους ομίλους για δεύτερη σερί χρονιά.

Με μία Ομόνοια που δεν θύμιζε αυτή που είδαμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη την περασμένη εβδομάδα αφού ήταν σαφώς πιο επιθετική, ο Ολυμπιακός είχε πιο δύσκολη αποστολή, αλλά το 2-0 του πρώτου αγώνα του έδινε ασφάλεια.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Μαρτίνς δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, αφού στις φάσεις εκείνες που οι γηπεδούχοι πίεσαν είχαν σωστές αντιδράσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος και με δεδομένο ότι η κυπριακή ομάδα ανοίχτηκε ακόμα περισσότερο, ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Με το 0-0 να παραμένει και τον χρόνο να κυλά, ο Ολυμπιακός έγινε το απόλυτο αφεντικό του αγώνα, πιέζοντας για να πάρει και στο ΓΣΠ τη νίκη. Μάλιστα, αν δεν ήταν η αστοχία των φιλοξενούμενων και η εξαιρετικές επεμβάσεις του Φαμπιάνο ο Ολυμπιακός θα διπλασίαζε τις νίκες του στα εφετινά πλέι οφ. Ακόμα και με το 0-0, όμως, οι Πειραιώτες σφράγισαν το «εισιτήριο» για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λέγιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Χουμπότσαν, Τζιωνής (84' Σενέ), Βίτορ Γκόμες, Κούσουλος, Μποτεάκ, Ντούρις (70' Κακουλής), Παπουλής (70' Ασάντε).

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (92' Καφού), Ραντζέλοβιτς (74' Μασούρας), Βαλμπουενά (92' Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.