Άστον Βίλα: Νέες φανέλες μετά τα παράπονα των παικτών για δυσφορία

17:30 | 13/12/2023

Η Άστον Βίλα έλαβε νέες φανέλες, από την εταιρεία που συνεργάζεται, μετά τα παράπονα τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ομάδας για το αίσθημα της δυσφορίας που τους προκαλούσαν οι προηγούμενες, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι αποδόσεις τους.

Οι ποδοσφαιριστές της Άστον Βίλα, όντας δυσαρεστημένοι με τις εμφανίσεις της φετινής σεζόν, καθώς βρέχονται πολύ γρήγορα και λόγω της εφίδρωσης κολλάνε στα σώματά τους, έκαναν παράπονα στην εταιρεία που συνεργάζονται.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα εμφανές, καθώς οι φανέλες στη διάρκεια των αγώνων γίνονται πολύ πιο σκούρες από την αρχική τους μορφή.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο προπονητής Ουνάι Έμερι συνεργάστηκε με την εταιρεία που κατασκευάζει τις εμφανίσεις της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

Η Castore παρέδωσε τώρα μία νεότερη και βελτιωμένη έκδοση, του σχεδίου της, ελπίζοντας πως το πρόβλημα έχει λυθεί, προκειμένου οι αποδόσεις των αθλητών και των αθλητριών της Άστον Βίλα να μην επηρεάζονται πια από το αίσθημα της δυσφορίας, που τους προκαλούσαν οι φανέλες.

Πηγή:Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.