Αστυνομικός πέταξε τον Αταμάν στο πάτωμα!

08:30 | 23/05/2024

Έξαλλος ήταν ο Εργκίν Αταμάν με την στάση της Γερμανικής αστυνομίας και της διοργανώτριας αρχής, μετά και το σοβαρό επεισόδιο που επικράτησε κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο.

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το Final-4 στο Βερολίνο. Κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο μερίδα οπαδών της Φενέρ που περίμεναν την "πράσινη" αποστολή έβρισαν και επιτέθηκαν στον Εργκίν Αταμάν ερχόμενοι μάλιστα πρόσωπο με πρόσωπο με τον τεχνικό του τριφυλλιού, με την γερμανική αστυνομία να απουσιάζει.

Μάλιστα η ένταση δεν περιορίστηκε ούτε μέσα στο ξενοδοχείο, καθώς οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής τους Παναθηναϊκού με την κατάσταση να ξεφεύγει.

O Toύρκος προπονητής έγινε έξαλλος με τον συμπεριφορά της Γερμανικής αστυνομίας, η οποία με το... καλημέρα έδειξε ότι δεν έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την διοργάνωση του Final-4, ενώ όπως αναφέρθηκε στην Μagic Euroleague ενδεικτικό είναι πως Γερμανός αστυνομικός έσπρωξε και πέταξε κάτω τον Εργκίν Αταμάν.

Μάλιστα στο ξενοδοχείο της αποστολής του Παναθηναϊκού έφτασε κι ο πρόξενος της Τουρκίας και της Ελλάδας στο Βερολίνο. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια και το επεισόδιο θεωρείται λήξαν θέλοντας να μη ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Πηγή: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.