Αθλέτικ: Συμβόλαιο τιμής ένεκεν σε Αντούριθ

15:32 | 13/04/2020

Τιμά τη σημαία της με μια συμβολική κίνηση η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

O 39χρονος επιθετικός διήνυε τους τελευταίους μήνες της σταδιοδρομίας του, αλλά πλέον είναι αμφίβολο πότε ή και αν θα τον ξαναδούμε στα γήπεδα.

Πάντως η Αθλέτικ Μπιλμπάο σε μία συμβολική κίνηση πρόσφερε ανανέωση στο συμβόλαιο του βετεράνου φορ ώστε να καλύπτει τον τελικό Κυπέλλου με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, οπότε κι αν αυτός διεξαχθεί.

Η απόφαση της FIFA για την επέκταση ισχύος των συμβολαίων που λήγουν στις 30/6 λογικά θα κάλυπτε την περίπτωση του Αντούριθ, όμως οι Βάσκοι προτίθενται να μην περιοριστούν σε αυτό και να του προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο λίγων μηνών, μόλις ξεκαθαριστούν οι έκτακτοι όροι που θα ισχύσουν για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Αντούριθ διανύει τη 12η χρονιά του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την οποία έχει σκοράρει 172 τέρματα σε 407 αγώνες. Λόγω τραυματισμών, φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 17 αναμετρήσεις (14 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο), όλες ως αλλαγή, ενώ έχει να σκοράρει από τον Αύγουστο, όταν το δικό του γκολ έδωσε στα «λιοντάρια» τη νίκη με 1-0 επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της La Liga.

πηγή: sport-fm.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.