Πολυφωνία στο σκοράρισμα

SMS
10:48 | 13/12/2018

Ο ΟΦΗ μπορεί να μην «πετάει φωτιές» στην επίθεση, ωστόσο εφέτος διαθέτει πλουραλισμό στο σκοράρισμα.

Η… γραμμή κρούσης του ΟΦΗ δεν συγκαταλέγεται στις πρώτες της Super League, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν σημειώσει μέχρι τώρα 12 τέρματα. Παρόλα αυτά, παρουσιάζουν μεγάλη… ποικιλία στο σκοράρισμα, αφού το «δρόμο» προς τα δίχτυα έχουν βρει συνολικά 9 παίκτες τους.   

Τρία γκολ έχει σημειώσει ο Νέιρα και από ένα οι Παπαστεριανός, Βουό, Αραβίδης, Σασί, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Πλατέλλας και Κοροβέσης, ενώ ένα τέρμα (κόντρα στον Παναιτωλικό) έχει προέλθει από αυτογκόλ.

Το γεγονός πως στην… εξίσωση έχουν μπει αρκετοί ποδοσφαιριστές θεωρείται σίγουρα θετικό, στην προσπάθεια που κάνει ο ηρακλειώτικος σύλλογος για να «αναρριχηθεί» όσο γίνεται ψηλότερα στη γενική κατάταξη.  Και απ’ όσους περισσότερους παίκτες βρει γκολ ο ΟΦΗ, τόσο καλύτερα θα είναι σίγουρα τα πράγματα.

Στη σχετική λίστα, άλλωστε, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου βρίσκεται έως σήμερα στην 4η θέση. Είναι πίσω, δηλαδή, μόνο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει συνολικά 12 σκόρερ στο τρέχον πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που έχουν 10. 

Ο Όμιλος, έτσι, θέλει ν’ αυξήσει αυτή την «πολυφωνία» του στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο (15/12, 19.30), ώστε να πιάσει διψήφια επίπεδα, αλλά και για να συνεχίσει την πορεία του με την κατάκτηση ενός καλού αποτελέσματος.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.