Δεν γίνονται αυτά: «Αυτοκτονία» στο 98'!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κρατούσε το διπλό στο Περιστέρι, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε 1-1 στο 98' και του στέρησε μία δίκαιη νίκη!

Το καλύτερο εφετινό του ημίχρονο έκανε ο ΟΦΗ στο Περιστέρι, αλλά πέταξε στα σκουπίδια την εμφάνιση και έμεινε στο μηδέν χάνοντας ευκαιρίες όχι μόνο για να πάρει το προβάδισμα, αλλά και να κλειδώσει ακόμα και το διπλό!

Ο ΟΦΗ του Μελ μπήκε με ορμή στο χορτάρι, έπαιξε εξαιρετικά τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν κατάφερε να του κάνει φάση και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 38ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Μπάκιτς από διαγώνια θέση, έκανε το πλασέ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα και τον Ομιλο να χάνει τεράστια ευκαιρία για το πολυπόθητο γκολ!

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό όντας κυρίαρχος στο χορτάρι σε μία γεμάτη εμφάνιση.

Βέβαια, ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά κατά της Κρητικής ομάδας που έβλεπε να μην έρχεται το γκολ παρά τις φάσεις στα καρέ του Ατρόμητο, σε μία αναμέτρηση που είχε πάρει ξεκάθαρα τον χαρακτήρα του θρίλερ.

Τελικά ο ΟΦΗ λυτρώθηκε στο 81ο λεπτό. Ο διαιτητής αν και αρχικά δεν μέτρησε το πεντακάθαρο γκολ του Λαμπρόπουλου, δείχνοντας οφσάιντ του Ντίκο, αφού ήλεγξε τη φάση στο VAR άλλαξε την αρχική του απόφαση, είδε ότι ο Ντίκο δεν επηρεάζει τη φάση και ο ΟΦΗ δικαίως πήρε το προβάδισμα!

Το παιχνίδι, όμως, είχε δρόμο ακόμα και η δεκάλεπτη καθυστέρηση είχε μία δυσάρεστη εξέλιξη για τον ΟΦΗ. Ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά και έψαξε το buzzer beater για την ισοφάριση με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε με νύχια και με δόντια το 0-1.

Στο 98', όμως, ήρθε η οδυνηρή, για τον ΟΦΗ, ισοφάριση με τον Βαλένσια, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, να «σκοτώνει» την Κρητική ομάδα και να της στερεί μία μεγάλη νίκη, γράφοντας το τελικό και χιτσκοκικό 1-1!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Κούντε, Ντιρκς (64' Αντζιέλσκι), Γιουμπιτάνα, Κούεν (87' Καραμάνης), Βέργος (74' Βρακάς), Βαλένσια.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (79' Μεγιάδο), Μπάκιτς (63' Νέιρα), Γκλάζερ, Τοράλ (79' Ριέρα), Μοσκέρα (46' Θοράρινσον), Φελίπε (79' Ντίκο).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.