Ατρόμητος-ΟΦΗ: Βίοι αντίθετοι και «τελικός» στο Περιστέρι

08:17 | 12/01/2024

Οι αντίθετες πορείες των δύο ομάδων και το «do or die» ματς του ΟΦΗ το Σάββατο στο Περιστέρι.

Οταν ο ΟΦΗ έπαιξε στον πρώτο γύρο με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» (1-1 το τελικό αποτέλεσμα) ήταν στην 5η θέση, είχε πετύχει μεγάλες νίκες και ο Ατρόμητος ήταν στον... πάτο με 1 βαθμό.

Πλέον, ένα γύρο μετά ο ΟΦΗ είναι 9ος με 16 βαθμούς κι ο Ατρόμητος 7ος με 22. Ο ένας παλεύει για να πετύχει μία νίκη και να ξεκολλήσει στη βαθμολογία, ο άλλος, με νέο προπονητή στον πάγκο επίσης, έχει κάνει την ανατροπή και είναι στο -1 από τη θέση των πλέι οφ.

Για να γίνει αυτό συνέβησαν δύο πράγματα: το αρνητικό σερί του ΟΦΗ που αγνοεί τη νίκη για 10 αγώνες (6 ήττες, 4 ισοπαλίες) και το σερί του Ατρόμητου που μετράει 9 ματς αήττητος (5 νίκες, 4 ισοπαλίες). Η τελευταία ήττα του ήταν στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο κι ακολούθησε το come back που τον έφερε πάνω από τον ΟΦΗ, έχοντας μάλιστα μία νίκη επί του Παναθηναϊκού και μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, καλείται να πάει αύριο στο Περιστέρι και να βάλει... φρένο στον Ατρόμητο και συνάμα να βάλει τέλος στον δικό του κατήφορο. Απαντες έχουν καταλάβει για τα καλά πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κρίσιμο για πολλούς λόγους, κυρίως για το γεγονός πως ο ΟΦΗ είναι στο -4 από την τελευταία θέση!

Υπάρχει και η αισιόδοξη πλευρά γιατί πάντα το ποτήρι κάποιο το βλέπουν μισογεμάτο και κάποιοι μισοάδειο. Αν ο ΟΦΗ πάρει το διπλό πάει στο -3 από τον Ατρόμητο και διατηρεί τις ελπίδες για τα πλέι οφ. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια θα πείτε και δίκιο θα 'χετε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.