«Ατσαλένιο» διπλό στις Αρχάνες

17:05 | 24/03/2019

Ο ΠΟΑ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ηρακλειώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής, αφού επικράτησε 1-3 του Γιούχτα για την 23η αγωνιστική.

Οι Ατσαλενιώτες, έτσι, έκαναν βήμα παραμονής μέσα στις Αρχάνες, ενώ οι γηπεδούχοι με την ήττα που γνώρισαν, έμειναν ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Το πρώτο ημίωρο ήταν κακό, όμως η συνέχεια συναρπαστική. Στο 32’ η ομάδα του Παπαματθαιάκη απείλησε με φάουλ του Τριανταφύλλου, αλλά πριν το τέλος του ημιχρόνου το σύνολο του Σκύβαλου έβαλε τις βάσεις για το «διπλό».

Στο 40’ ο Καϊμακαμούδης και στο 44’ ο Πατηνιώτης σημείωσαν το 0-2. Και στην επανάληψη ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου συνέχισε να σκοράρει και στο 58’ ο Καρλίτο έκανε το 0-3. Ο Γιούχτας, βέβαια, από το σημείο εκείνο κι έπειτα ανέβασε την απόδοση του.

Στο 63’, έτσι, ο Κορτσινίδης μείωσε με κεφαλιά, ενώ στο επόμενο λεπτό οι ηττημένοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Φραγκιαδάκη. Ο ΠΟΑ, όμως, είχε… Μανουσάκη, ο οποίος απέκρουσε την εκτέλεση του Ηλιόπουλου. Στα λεπτά που απέμεναν οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά τίποτα δεν άλλαξε και ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου πήρε τη νίκη «χρυσάφι». Στο 93’, βέβαια, ο Κερμινίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 95’ την… άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Βαρούχας.

Γιούχτας (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης, Σταθόγλου, Ραπτάκης, Πλουσής (53’ Σφυρογιαννάκης), Τσάτσος, Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου, Κοντογιάννης (46’ Βαρούχας), Ηλιόπουλος.

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Φραγκιαδάκης (78’ Νηστικάκης), Βρεττός, Πετράκης, Σαμουηλίδης, Πολυζάς, Πλουσής (65’ Καρβελάς), Κερμενίδης, Πατηνιώτης (90+ Παναγιωτάκης), Καρλίτο (72’ Ρωμανάκης), Καϊμακαμούδης.

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.