Ατυχία και Τζήλος του στέρησαν τη νίκη, τον λύτρωσε ο Ναμπί

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ήταν απίστευτα άτυχος με τον ΠΑΣ, έχανε τα άχαστα και πήρε το βαθμό (1-1) με το γκολ του Ναμπί στις καθυστερήσεις.

Με τέσσερις αλλαγές παρέταξε ο Νιόπλιας τον ΟΦΗ σε σχέση με το ματς της Τρίπολης. Μέσα ο Νέιρα, ο Μεγιάδο, ο φαν Ντάινεν και ο Τσιλιανίδης.

Ο Όμιλος ήταν εξαιρετικός στην αρχή πλησιάζοντας τρεις φορές κοντά στο γκολ. Στο 4ο και 16ο λεπτό σε σουτ του Λάμπρου ο Σούλης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 23' ο Νέιρα είδε την μπάλα, μετά από εξαιρετικό σουτ, να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ έπαιζε με πλάτος, αφού όταν έβγαινε στην επίθεση έμεναν τρεις πίσω, με τους Μπαλογιάννη και Τσιλιανίδη από αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, να δίνουν πλάτος. Ο ΠΑΣ, από την άλλη, έπαιζε στην κόντρα. Έψαχνε τις γρήγορες αντεπιθέσεις για να γίνει απειλητικός.

Ο ΟΦΗ έχανε τα άχαστα. Αν δεν τον νικούσε το δοκάρι (στο σουτ του Νέιρα) τον νικούσε ο Σούλης στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Και επειδή η μπάλα είναι πόρνη (και η διαιτησία, για να παραφράσουμε τη γνωστή ατάκα του Όσιμ), ο ΠΑΣ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ σε αντεπίθεση με τον Περέα. Λίγο νωρίτερα Τζήλος και VAR δεν είδαν το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Πίρσμαν στον Τσιλιανίδη που βρέθηκε στο έδαφος, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν δικαιολογημένα για πέναλτι.

Ο Νιόπλιας αντέδρασε άμεσα μετά το 0-1, έριξε στο ματς τους Ντουρμισάι, ντε Γκουζμάν και Τοράλ, ο οποίος με το που μπήκε έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι (στο 62ο λεπτό)!

Ο Νιόπλιας έριξε στο ματς και τον Καστάνιος, έκανε φουλ επιθετικό τον ΟΦΗ, ο οποίος έπαιζε στο μισό γήπεδο τον ΠΑΣ και έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης. Μεγάλος αντίπαλος, όμως, του Ομίλου ήταν ο χρόνος. Το ρολόι κυλούσε, το 1-1 δεν ερχόταν και το άγχος αυξανόταν στους γηπεδούχους.

Τη λύση έδωσε ο Ναμπί λίγο μετά την είσοδό του. Αυτός ήταν που στο 93' καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα με σουτ (και δόση τύχης, αφού η μπάλα κόντραρε) δίνοντας τον βαθμό στον ΟΦΗ. Ο Όμιλος αδικείται από το αποτέλεσμα, ήταν εξαιρετικός, με πολλές ευκαιρίες, δεν του δόθηκε πέναλτι, ήταν και άτυχος και τελικά πήρε μόνο 1 βαθμό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (90' Ναμπί), Γκαγιέγος (73' Καστάνιος), Νέιρα (60' Τοράλ), Τσιλιανίδης (60' ντε Γκουζμάν), Λάμπρου, φαν Ντάινεν (60' Ντουρμισάι)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Λιάσος, Ντομίνγκεζ, Μορέιρα, Μπρένερ (46' Στάνκο), Περέα (92' Τριάδης), Μιλιντσεάνου (71' Μίνα).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.