Ατζέντης Πογκμπά: "Θα μπορούσε να επιστρέψει στο γήπεδο αύριο, είναι πρωταθλητής"

16:30 | 16/02/2024

Ο Πολ Πογκμπά περιμένει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με την ποινή του λόγω ντόπινγκ, ωστόσο η ατζέντης του διαβεβαιώνει ότι μπορεί να επιστρέψει ακόμα και αύριο στον αγωνιστικό χώρο παρά την αγωνιστική του απραξία.

Ο Πολ Πογκμπά έχει τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε.

Ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους αναμένεται να περάσει από δίκη το προσεχές διάστημα από το Εθνικό Δικαστήριο Αντιντόπινγκ της Ιταλίας και κινδυνεύει μέχρι και με τέσσερα χρόνια αποκλεισμό.

Η ατζέντης του Πογκμπά, Ραφαέλα Πιμέντα, σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι ο 30χρονος διεθνής μέσος μπορεί να παίξει άμεσα, καθώς προπονείται κανονικά για να είναι προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο.

"Ο Πογκμπά θα μπορούσε να επιστρέψει στο γήπεδο αύριο. Είναι έτοιμος για κάθε κατάσταση, πρωταθλητής ακόμα και ψυχικά. Δέχεται ένα χτύπημα, το επεξεργάζεται και προχωρά. Προπονείται γνωρίζοντας ότι πρέπει να είναι έτοιμος", ανέφερε χαρακτηριστικά η ατζέντης του.

Ο Πογκμπά έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι και το καλοκαίρι του 2026. Η επιστροφή του στο Τορίνο δεν κύλησε όπως θα ήθελε, καθώς στην πρώτη του σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, ενώ φέτος έμεινε εκτός λόγω του θετικού δείγματος.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.