Australian Open: Πρόωρο «αντίο» της Σάκκαρη

08:11 | 09/02/2021

Πρόωρο «αντίο» στο Australian Open είπε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε στο πρώτο της ματς στη διοργάνωση με 2-1 σετ από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς και «αποχαιρέτησε» το τουρνουά της Μελβούρνης.

Αυτή την φορά το ταξίδι της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο πρώτο μεγάλο Grand Slam του 2021 ήταν πάρα πολύ σύντομο. Αν και πήγε με πολλά όνειρα στην μεγαλούπολη της Αυστραλίας η 25χρονη Σάκκαρη δεν μπόρεσε να μπει... με το δεξί στο τουρνουά, γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό από την Γαλλίδα αντίπαλό της.

Αν και προερχόταν από εξαιρετικές εμφανίσεις την προηγούμενη εβδομάδα στο Grampians Trophy, όπου έφτασε έως τον ημιτελικό της διοργάνωσης, η Σάκκαρη δεν ήταν συγκεντρωμένη στο εναρκτήριο ματς του Australian Open. Έπαιξε καλό τένις στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, όπου επικράτησε με 6-0, κάνοντας μάλιστα τρία μπρέικ στο σερβίς της αντιπάλου της, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να φτάσει έως το τέλος.

Η 27χρονη Μλαντένοβιτς πήρε το πρώτο σετ του αγώνα με 6-2, κάνοντας δυο μπρέικ στο σερβίς της Σάκκαρη, η οποία έκανε αρκετά αβίαστα λάθη και δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή της.

Αν και ισοφάρισε με το εμφατικό 6-0, στο ξεκίνημα του τρίτου σετ βρέθηκε γρήγορα πίσω με 3-0, προσπάθησε στη συνέχεια να μείνει ζωντανή, κυνήγησε το μπρέικ, αλλά η Μλαντένοβιτς κράτησε το σερβίς της και έφτασε στη νίκη με 6-3, μαζί και το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Ήταν η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο αθλητριών στην κσριέρα τους και, πλέον, μετρούν από μια νίκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.