Αυγενάκης: «Μακάρι να έρθουν κι άλλοι σαν τον Μπούση»

15:15 | 05/09/2019

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του τον Μιχάλη Μπούση, στο περιθώριο των συναντήσεων του υφυπουργού με επικεφαλής των ΠΑΕ, για το θέμα της αντιμετώπισης της βίας και της ασφάλειας των γηπέδων.

Αναλύθηκαν από τον κ.Αυγενάκη στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ οι νομοθετικές παρεμβάσεις και οι συνεργατικές δράσεις, στις οποίες κατέληξαν οι προηγούμενοι κύκλοι επαφών με τα συναρμόδια Υπουργεία και τους θεσμικούς φορείς, οι οποίες θα αρχίσουν να υλοποιούνται άμεσα. Αποτυπώθηκε και η συμφωνία τους ότι ο αγώνας ενάντια στη βία επιβάλλει τη διαρκή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, από κάθε πόστο, προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας. 

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ.Αυγενάκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Άνθρωποι της ομογένειας αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα και να επενδύσουν σε μία ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Πιστεύω το παράδειγμα να ακολουθήσουν κι άλλοι ομογενείς για να επενδύσουν στη χώρα μας. Με τον κ.Μπούση συζητήσαμε για τη βία και μία σειρά θεμάτων. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάικ βγαίνει πιο γεμάτος από ιδέες και προτάσεις. Κάποια στιγμή οι κερκίδες πρέπει να γεμίσουν από οικογένειες. Σε αυτό βρίσκω συμμάχους τους ανθρώπους του ΟΦΗ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπούση: «Πρέπει όλοι μαζί με τον κ.Αυγενάκη να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να βελτιώσουμε το προϊόν. Να είμαστε όλοι υπερήφανοι για το ποδόσφαιρό μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντυπωσιακό το λίφτινγκ στο Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.