Αυγουστή: «Ήρθαμε να πάρουμε την πρόκριση»

19:51 | 16/09/2020

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού ήταν ξεκάθαρος για το στόχο της ομάδας του απέναντι στον ΟΦΗ.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό ματς, ο Σοφρώνης Αυγουστή τόνισε ότι ο Όμιλος είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά πρόσθεσε πως το συγκρότημα του θέλει το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο του Europa League.

Αναλυτικά ο Κύπριος προπονητής είπε: «Σίγουρα για μας αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε στον αγωνιστικό χώρο, γιατί είδαμε ότι το γήπεδο είναι μικρό.

Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς μ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο ΟΦΗ. Θέλαμε και οι δύο ομάδες να μην αγωνιστούμε μαζί. Αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο και η κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να περάσει.

Ξέρουμε ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα του ΟΦΗ, όμως εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου. Ήρθαμε εδώ με στόχο να πάρουμε την πρόκριση και να περάσουμε στο δεύτερο γύρο».

Τους παίκτες του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος είπε: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά ξέρουμε και το πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθήσουμε. Θέλουμε να φτάσουμε μακριά στη διοργάνωση και θα ψάξουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόκληση είναι μπροστά: «Έχουμε τους καλύτερους παίκτες»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.