Αυξάνει τον συναγωνισμό…

ΟΦΗ

Η έλευση του Πασαλίδη κάνει… άκρως ενδιαφέρουσα τη «μάχη» των στόπερ στον ΟΦΗ.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε την πρώτη καλοκαιρινή κίνηση των «ασπρόμαυρων», με την πορεία του στον Αστέρα Τρίπολης ν’ αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια εξαιρετική λύση για τα μετόπισθεν.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης αυξάνει σημαντικά τον συναγωνισμό για μια θέση στο αρχικό σχήμα, κάτι που φαίνεται από τις πρώτες «παραστάσεις» του με τον Όμιλο.

Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε ήταν πολύ καλές. Έπαιξε για ένα ημίχρονο στο φιλικό απέναντι στη Φίτεσε και στο διάστημα αυτό πρόλαβε να παρουσιάσει στοιχεία της ποιότητας του.

Δε χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής, κάτι που συγκαταλέγεται στα «συν». Άνετος, αρχοντικός και αποφασιστικός στις επεμβάσεις του, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ο Νίκος Νιόπλιας, έτσι, θα έχει πλέον αρκετές πολύ καλές επιλογές για τη θέση των στόπερ και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο έμπειρος τεχνικός του βάζουν δύσκολα, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του.

Γιατί πλην του Πασαλίδη, ο ΟΦΗ έχει στο ρόστερ του Διαμαντή και Βούρο, οι οποίοι έχουν στοιχεία και ικανότητες, ενώ υπάρχει φυσικά και ο αρχηγός Γιαννούλης, που πάντα ανταποκρίνεται θετικά.

Για το κέντρο, φυσικά, της άμυνας μία λύση είναι και ο Σελίμοβιτς, από τον οποίο στον ηρακλειώτικο σύλλογο περιμένουν σίγουρα περισσότερα πράγματα την καινούργια περίοδο.

Στις τελευταίες προπονήσεις, πάντως, στο Όστερμπεκ, όπως και στο παιχνίδι της Τρίτης (14/07) με τους Ολλανδούς, ο 24χρονος παίκτης χρησιμοποιήθηκε σαν αμυντικό χαφ, οπότε φέτος δεν αποκλείεται να έχει διπλό ρόλο.

Όπως και να’ χει, ο ΟΦΗ έχει στο δυναμικό του σπουδαίες μονάδες για την πίσω γραμμή και η συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα σχήμα θ’ αποτελεί κάθε φορά μια μεγάλη… μάχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «απόλυτο» του ΟΦΗ με Επασί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.