Αύριο η συνάντηση Μπαρτομέου με Χόρχε Μέσι

12:32 | 01/09/2020

​Καθοριστική σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως κατάληξης, είναι η συνάντηση που θα έχουν αύριο (2/9), ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου με τον Χόρχε Μέσι. 

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής, θα συζητήσουν στην Βαρκελώνη τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, σχετικά με το μέλλον του «ψύλλου» στους «μπλαουγκράνα».

Και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Mundo Deportivo», που διαθέτει ασφαλή και έγκυρη πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Καταλωνίας, οι δύο πλευρές θα επιμείνουν στις θέσεις τους. Ο Μπαρτομέου, ο οποίος δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία ως ο πρόεδρος που έχασε τον Λιονέλ Μέσι, θα υποστηρίξει πως ο διάσημος Αργεντινός δεν είναι ελεύθερος να φύγει χωρίς αντίτιμο και θα προετείνει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αναλόγως αμετακίνητος, αναμένεται να εμφανισθεί και ο πατήρ Μέσι, με την μόνη διαφορά, πως θα ρίξει στο τραπέζι την πρόταση μίας κοινά αποδεκτής λύσης, που θα περιλαμβάνει και κάποιο ποσό, δεδομένου ότι ο Λιονέλ θεωρεί παρελθόν την Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει από την ομάδα, όπου ανδρώθηκε και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.