Αυστραλία καλεί Γιάννου

ΟΦΗ

Ο επιθετικός του ΟΦΗ έχει πρόταση από ομάδα της χώρας της Ωκεανίας.

Ο Απόστολος Γιάννου δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει θέση στο αρχικό σχήμα του Ομίλου και στις 11 συμμετοχές που έχει «γράψει» μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει να βρει ρυθμό και να προσφέρει γκολ στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Παρόλα αυτά έχει αρκετά καλό όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και ακόμα και έπειτα από ένα μέτριο διάστημα στην πορεία του, προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Σύμφωνα, έτσι, με πληροφορίες, ο 31χρονος φορ έχει πρόταση από σύλλογο της Αυστραλίας. Και παρά το γεγονός πως έχει αγωνιστεί για μικρό χρονικό διάστημα εκεί επαγγελματικά, είναι ένα αρκετά γνώριμο μέρος για τον ίδιο, καθώς μεγάλωσε στη χώρα των καγκουρό και έπαιξε σε ομάδες της Μελβούρνης πριν έρθει και στην Ελλάδα το 2007 για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τα δεδομένα, όσον αφορά στο βαθμό που έχει προχωρήσει το ενδιαφέρον, δεν μπορούν να προσδιοριστούν με ακρίβεια, ωστόσο υπάρχει… θέμα.

Ο Γιάννου, βέβαια, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, οπότε εφόσον ο παίκτης επιθυμεί να πάει στην Αυστραλία, θα πρέπει, βεβαίως, να συναινέσει και ο Όμιλος.

Πρόσφατα, μάλιστα, μία ανάρτηση στο twitter ανέφερε ότι για τον επιθετικό των «ασπρόμαυρων» ενδιαφέρεται ξανά η Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Μία ομάδα, η οποία τον ήθελε και την περασμένη άνοιξη, όταν είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, έτσι, θα φανεί αν ο Γιάννου πάρει μεταγραφή ή παραμείνει κανονικά στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.