Αυτά ισχύουν με Ιωαννίδη, Παυλίδη και Άιντραχτ Φρανφκούρτης

16:30 | 20/11/2023

Μετά την επαγωγική εικασία της εμπλοκής του Φώτη Ιωαννίδη με την αναζήτηση επιθετικού από την Άιντραχτ, ως την πρόσφατη επαναφορά ρεπορτάζ που θέλει τον γερμανικό σύλλογο να κινείται τον Ιανουάριο για τον Βαγγέλη Παυλίδη, το SPORT24 καταγράφει τα ισχύοντα για τους δύο Έλληνες φουνταριστούς.

Η προ ημερών αναδημοσίευση από το γερμανικό Kicker της αποκάλυψης του SPORT24 για το ενδελεχές scouting του Φώτη Ιωαννίδη από την Στουτγκάρδη και την παρουσία του επιθετικού του Παναθηναϊκού στη λίστα των Σουηβών για την αντικατάσταση του Σερχού Γκιρασί, όταν κι εφόσον πουληθεί ο Αφρικανός αρχισκόρερ τους, κατέληγε σε μια επαγωγική εικασία, εμπλέκοντας ως σενάριο και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Επαγωγική εικασία η οποία, απλοϊκά προέκυψε με το ότι η καλοκαιρινή πώληση στο φινάλε της τότε μεταγραφικής περιόδου του Κόλο Μουανί άφησε κενό στο ρόστερ, ο γερμανικός σύλλογος θέλει να το καλύψει στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, έχει (πολλά) χρήματα για να το κάνει, οπότε και δυνητικά θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Μεσοβδόμαδα, άλλο γερμανικό μέσο έφερε ξανά στο προσκήνιο, την προ μηνός αρχικά δημοσιοποιημένη αναφορά ότι η Άιντραχτ θα κινηθεί τον Ιανουάριο για δύο – κι όχι για έναν – επιθετικούς και μεταξύ των επιλογών της είναι ένας άλλος Έλληνας, ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η φετινή ενασχόληση της Άιντραχτ με την Ελλάδα προέκυψε αποκλειστικά για το scouting του ΠΑΟΚ ελέω της κοινής συμμετοχής των δύο ομάδων στον όμιλο του Conference League. Έτσι κι αλλιώς, κατά τα μέρη μας ο γερμανικός σύλλογος ανέκαθεν δεν… πολυέβλεπε, κάτι που περιορίστηκε από τον περασμένο Απρίλιο, οπότε κι ήταν η τελευταία φορά που τσεκαρίστηκε ο μόνος με τον οποίο ασχολήθηκε (έστω σε αυτό το επίπεδο) σε αυτό το διάστημα, ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

Αξίζει επίσης, να σημειωθεί πως ο αξιωματούχος ο οποίος συνηγορούσε για τις (που και που) κλεφτές "ματιές" στο ελληνικό πρωτάθλημα, από το καλοκαίρι δεν βρίσκεται στο οργανόγραμμα της Άιντραχτ.

Εννοείται πως ειδικά το τελευταίο δίμηνο δεν υπάρχει scouting department στην Ευρώπη που δεν γνωρίζει/έχει πληροφορηθεί τα πεπραγμένα του Ιωαννίδη. Αυτό όμως, ειδικά για τη Φρανκφούρτη κι ειδικά επί του παρόντος, δεν στοιχειοθετεί ενδιαφέρον, ούτε ακόμη ακόμη βάσει επαγωγικής εικασίας.

Όσο για τον Παυλίδη. Γερμανικό το γραφείο που εκπροσωπεί τον διεθνή Έλληνα φουνταριστό, μεγάλη – έτσι κι αλλιώς – η πέραση που έχει στην Bundesliga, λογική και επόμενη η "εμπλοκή" του με οποιαδήποτε γερμανική ομάδα αναζητά επιθετικό, ειδικά μάλιστα εφόσον η Άιντραχτ μπορεί να καλύψει και τις απαιτήσεις της Άλκμααρ, οι οποίες φτάνουν τα 20 εκατ. ευρώ.

Εν προκειμένω πάντως, ο "Παύλι" δεν έχει πληροφορηθεί κάτι απ’ ευθείας από Φρανκφούρτη (κάτι που για παράδειγμα το περασμένο καλοκαίρι έγινε έγκαιρα στο τότε ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης), ενώ επιπρόσθετα – κι επί του πιεστηρίου – ούτε δική του πρόθεση, ούτε όμως και της Άλκμααρ είναι να πωληθεί στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Η Άλκμααρ δεν το θέλει για αγωνιστικούς λόγους, ο Παυλίδης για… πρακτικούς, μιας και το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του κι έτσι ο ίδιος θα μπορεί ευκολότερα να "επιβάλλει" (αν κι εφόσον χρειαστεί) προτιμήσεις και καταστάσεις, χωρίς τις περυσινές κακοτοπιές και δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα, την απόρριψη της πρότασης της Μίλαν.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.