Αυτά θα δει ο Νιόπλιας στο σημερινό φιλικό

08:10 | 09/10/2021

​Φιλικό με Πόρο στις 12:00 ο ΟΦΗ στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεντί Κουλέ

Την ευκαιρία να δει εν δράσει ακόμα κι αν ο αντίπαλος είναι μικρότερης κατηγορίας θα έχει σήμερα ο Νίκος Νιόπλιας τους παίκτες που έχουν επιστρέψει από τραυματισμούς και ετοιμάζονται για το come back τους στα επίσημα. Ο λόγος φυσικά για τους Μεγιάδο και Τοράλ, αλλά και τον Ναμπί, ο οποίος την προηγούμενη Κυριακή πήρε παιχνίδι στα πόδια του παίζοντας ως αλλαγή με τον ΠΑΟΚ.

Το σημερινό φιλικό με τον Πόρο στις 12:00 (live @ Capitano.gr) θα διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ», αλλά κεκλεισμένων των θυρών και για κόσμο, αλλά και για δημοσιογράφους, αφού θα έχει προπονητικό χαρακτήρα.

Ο προπονητής του Ομίλου ήθελε να δώσει η ομάδα του φιλικό στη διακοπή του πρωταθλήματος για να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά και για να πάρουν ρυθμό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Όπως είναι λογικό ο Νιόπλιας υπολογίζει Μεγιάδο, Τοράλ και Ναμπί, με τον ΟΦΗ πλέον να ισχυροποιείται στη μεσαία γραμμή και να αποκτά περισσότερες και εξίσου ποιοτικές λύσεις. Μην ξεχνάτε ότι ακολουθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό την επόμενη Κυριακή, ενώ ο Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, αφού υπάρχει και το Κύπελλο (την Πέμπτη ο ΟΦΗ θα μάθει αντίπαλο).

Θυμίζουμε πως από το σημερινό φιλικό θα απουσιάσουν οι διεθνείς (Επασί, Γρίβας, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.