Αυτή είναι η συμφωνία ΟΦΗ - Μακάμπι για τον Γκλάζερ

SMS

Το σπουδαίο deal της κρητικής ομάδας με τους Ισραηλινούς για τον εν ενεργεία διεθνή αμυντικό χαφ, Νταν Γκλάζερ.

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα, είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) ο Νταν Γκλάζερ. Ο 26χρονος Ισραηλινός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός χώρας, υπογράφοντας με την ομάδα της Κρήτης συμβόλαιο 2 ετών. Ιδιαίτερη αξία έχει και το deal που κατάφερε να πετύχει ο ΟΦΗ, μια υπόθεση που δούλευε αρκετές ημέρες.

Ο Γκλάζερ είχε συμβόλαιο με τους ''κιτρινόμαυρους'' σε ισχύ μέχρι το 2024 με οψιόν για ακόμα ένα έτος, το οποίο υπέγραψε πριν από τρία χρόνια. H έλευση του Ρόμπι Κιν φέτος το καλοκαίρι δεν αποδείχθηκε ευχάριστο νέο για τον Γκλάζερ, ο Ιρλανδός προπονητής δεν τον υπολόγιζε, ο παίκτης είχε μεγάλο συμβόλαιο, με τον Ισραηλινό να ψάχνεται να αλλάξει περιβάλλον.

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο που πίεζε καθώς και την ανάγκη του Γκλάζερ για μια νέα ''περιπέτεια''. Μάλιστα, κατάφερε να τον υπογράψει με λιγότερα χρήματα από αυτά που δεσμευόταν στην Μακάμπι, ενώ το σημαντικό deal αφορά στο τι συμφωνήθηκε με την Μακάμπι.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα, οι Ισραηλινοί για να αφήσουν ελεύθερο τον δις πρωταθλητή Ισραήλ αξίωσαν ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης μέσα στην επόμενη διετία, χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, δείγμα ότι πιστεύουν στην αξια του 26χρονου χαφ. Όλα τα παραπάνω αναφέρονται walla sport, το οποίο αποκάλυψε και την μεταγραφή. Η τελική συμφωνία βγάζει κερδισμένο τον ΟΦΗ.

Θυμίζουμε ότι ο Γκλαζέρ έχει αγωνιστεί 194 φορές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε 6 ασίστ ενώ έχει 18 εμφανίσεις με την Εθνική.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.