Αυτό είναι που «καίει» τώρα τον ΟΦΗ και τον Δέλλα

ΟΦΗ

Το καλοκαίρι θα είναι από τα πιο κρίσιμα των τελευταίων ετών.

Τα πλέι άουτ φτάνουν στο τέλος, ο ΟΦΗ ξεμπέρδεψε και το ματς με τον Παναιτωλικό το επόμενο Σάββατο έχει τυπική διαδικασία. Είναι το τελευταίο παιχνίδι για εφέτος στο «Γεντί Κουλέ» και σίγουρα για κάποιους θα είναι γενικότερα το τελευταίο τους παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» με την φανέλα του ΟΦΗ.

Βλέπετε, η Κρητική ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια και είναι πολλοί και βασικοί. Βούρος, Τοράλ, Νέιρα είναι κάποιοι εξ αυτών, ονόματα «βαρβάτα» που θα κρίνουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό το καλοκαίρι.

Τούτη τη στιγμή αυτό είναι που «καίει» τον ΟΦΗ: τα συμβόλαια που λήγουν και ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Ο Δέλλας έχει δει την ομάδα, έχει κρίνει, η αξιολόγηση είναι έτοιμη και πλέον μπαίνουμε σε μία κρίσιμη περίοδο.

Aπό τη στιγμή που η σεζόν τελειώνει και η προεργασία έχει γίνει, σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε ένα από τα πιο κρίσιμα καλοκαίρια των τελευταίων ετών για τον ΟΦΗ. Ένα καλοκαίρι που δεν αποκλείεται να δούμε το εξής παράδοξο: οι παίκτες που θα φύγουν να είναι περισσότεροι από αυτούς που θα έρθουν!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.