Αυτό που έπρεπε για να μη «χαλάσει» το μυαλό

SMS

Ο Μπούσης έρχεται στο Ηράκλειο, η ΠΑΕ ΟΦΗ διαψεύδει κατηγορηματικά και ο Ατρόμητος... καραδοκεί.

Ο ΟΦΗ φρόντισε να το τελειώσει προτού πάρει διαστάσεις. Τέσσερις διαψεύσεις σε διάστημα λίγων ωρών. Δύο από την ΠΑΕ, μία από τον εμπορικό της διευθυντή και μία από τον Αντζελο Παλυβό. Βαρύνουσας σημασίας όλες.

Δημοσιεύματα εξ Αθηνών που λίγο μετά... κατέβηκαν προς Κρήτη μεριά αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αναπαραγωγή και ένα κλίμα ερωτηματικών. Λογικό. Ο κόσμος του ΟΦΗ βλέπει, ακούει διαβάζει. Πόσο μάλλον στο Ηράκλειο που είναι μία μικρή κοινωνία και ένας να «πετάξει» μία «είδηση» αυτή «ταξιδεύει» πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός. Κάτι σαν το χαλασμένο τηλέφωνο.

Ο ΟΦΗ έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση όσο πιο κατηγορηματικά γίνεται. Τελείωσε τα «σενάρια» προτού αυτά ξεφύγουν και -το βασικότερο- είναι ότι το έκανε άμεσα. Προτού «χαλάσει» το μυαλό. Έδιωξε κάθε απορία από τον κόσμο.

Και τώρα ο Ατρόμητος. Χωρίς «σύννεφα». Με τον Μιχάλη Μπούση να ταξιδεύει από την Αθήνα στο Ηράκλειο για να βρίσκεται στο «Γεντί Κουλέ» στον «τελικό» της Δευτέρας.

Τον Ατρόμητο δεν τον ενδιαφέρουν τα ιδιοκτησιακά του ΟΦΗ. Τα πλέι οφ θέλει, όπως ο Όμιλος. Θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία του αντιπάλου. Και δεν είναι ώρα να βγουν στην επιφάνεια οι όποιες αδυναμίες της κρητικής ομάδας.

Ο ΟΦΗ πηγαίνει συγκεντρωμένος για το παιχνίδι της Δευτέρας. Μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό όλων, μόνο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει. Τα σενάρια έρχονται και παρέρχονται. Μέχρι την επόμενη «ανακάλυψη». Έως τότε «τα μυαλά δεν πονάνε», για να παραφράσουμε ένα γνωστό σύνθημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα η ΠΑΕ ΟΦΗ

Μία ιστορία όλο νόημα από τον Παπαβασιλάκη

Μέσα Νέιρα και Φιγκεϊρέντο

Παλυβός: «Κάθε αναφορά ότι η ομάδα πουλήθηκε σε fund είναι ανυπόστατες!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.