«Αυτό που πρέπει να κοιτάζουμε είναι η ομάδα μας»

18:24 | 11/03/2018

Προσηλωμένος απόλυτα στο στόχο παραμένει ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος χωρίς υπερβολές, αλλά με ικανοποίηση, στάθηκε στην επιτυχία της ομάδας του επί των Τρικάλων.

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στη συνέχεια της προσπάθειας που θα πρέπει να γίνει, ειδικά τώρα που η ομάδα είναι στην κορυφή, λέγοντας με νόημα πως κανείς δεν θα του χαρίσει τίποτα και αυτό που θα πρέπει όλοι στον Όμιλο να κοιτάζουν είναι η δική τους ομάδα και τίποτα περισσότερο.

Αρχικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας: «Κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, εκτός από 15-20 λεπτά μετά το πρώτο γκολ που βάλαμε. Μας αποσυντόνισε ο τραυματισμός ου Παπαστεριανού και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Παρόλα αυτά ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες, αντίθετα με εμάς που μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ακόμα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο, τακτικά ήμασταν άριστοι, είχαμε ενέργεια, πρέσινγκ και δεν είχε κατοχή ο αντίπαλος. Πάμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε εμπρός μας. Είμαστε πρώτοι σήμερα, αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια και πρέπει ταπεινά να πάμε στη συνέχεια γιατί έχουμε προβλήματα».

Ακολούθως αναφέρθηκε στα προβλήματα αυτά, τονίζοντας πως: «Του Παπαστεριανού δείχνει πως είναι πιο σοβαρό και θα τον κρατήσει έξω, ενώ θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Βουό».

Για το ότι πλέον ο ΟΦΗ δεν «κυνηγά», αλλά τον «κυνηγάνε» στη βαθμολογία, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Τώρα που είμαστε μπροστά βάζεις άγχος στους αντιπάλους σου, όμως όλα είναι σχετικά, αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η ομάδα μας. Κανείς δεν μας κάνει δώρα, είμαστε εδώ από την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες, η διοίκηση και ο κόσμος και τους αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια».

Εκ διαμέτρου αντίθετα τα συναισθήματα του προπονητή των Τρικάλων Θωμά Γράφα, ο οποίος ήταν απογοητευμένος από την ομάδα του: «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις μια σε κάθε ημίχρονο. Σταθήκαμε καλά στο πρώτο, κλείσαμε διαδρόμους στον αντίπαλό μας και προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά

Στο δεύτερο αντίθετα ήμασταν επιεικώς απαράδεκτοι και μετά το δεύτερο γκολ είχαμε μια άκρως προβληματική εικόνα που δεν μπορούσαμε να πάρουμε τίποτα παραπάνω. Η μετάλλαξη αυτή έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι. Μόλις βρεθούμε πίσω στο σκορ, προβληματιζόμαστε περισσότερο από όσο πρέπει».

ΓΡΑΦΑΣ ΘΩΜΑΣ

Ερωτηθείς για την προσπάθεια που γίνεται για την άνοδο, απάντησε: «Η μάχη της ανόδου θα έχει πίεση για τις ομάδες που είναι μπροστά και μέχρι την τελευταία αγωνιστική και το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο».

Από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου μίλησε ο Λεωνιδας Αργυρόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια μέσα σε μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδι. Ήμασταν σοβαροί και προσπάθησαν όλοι για να έρθει η νίκη. Δεν μένουμε εδώ και κοιτάμε κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά.

Προηγηθήκαμε νωρίς, δώσαμε όμως στη συνέχεια χώρους στον αντίπαλο αλλά χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής και ήμασταν η ομάδα που έπρεπε, πετύχαμε και άλλα γκολ και πήραμε τη νίκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του ήταν ο Γρηγόρης Μάκος ο οποίος μίλησε εκ μέρους των παικτών των Τρικάλων: «Δυστυχώς η ομάδα είναι άρρωστη ψυχολογικά, έχει πίεση και το ζω πρώτη φορά στην καριέρα μου και είναι κάτι ανεξήγητο από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο στόχος της τετράδας. Στο πρώτο ημίχρονο ξέραμε ότι θα πίεζε ο ΟΦΗ που βάζει γκολ στα πρώτα λεπτά.

Εμείς και να πετύχουμε γκολ, θα πρέπει να ματώσουμε να το κρατήσουμε. Εγώ ήρθα να βοηθήσω την ομάδα, έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Είναι βαρύ σκορ απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα και ντρέπομαι για αυτή την εμφάνισή μας. Για να ανέβεις στη Super League πρέπει να είσαι πρωτίστως ομάδα και ο ΟΦΗ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.