Αυτό που θέλει ο Φερέιρα

21:38 | 17/12/2019

Ο Βραζιλιάνος θα έχει τη δυνατότητα κόντρα στον Παναθηναϊκό να… πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες του ΟΦΗ κάνουν συγκεκριμένες τις επιλογές του Γιώργου Σίμου όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του για το ματς της Τετάρτης (18/12) απέναντι στο «τριφύλλι».

Είναι, έτσι, αρκετά πιθανό να πάρει φανέλα βασικού ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα. Αν συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη φορά που ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα σε ματς πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν.

Και φυσικά αυτό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, του οποίου λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Η αρχή για την επάνοδο έγινε κόντρα στον Άρη, όπου πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και σκόραρε.

Ο Φερέιρα ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του σε κοιλιακούς-προσαγωγούς, όμως είναι αλήθεια ότι και πριν μπει στα… πιτς, δεν είχε αρχίσει καλά στη χρονιά και δε θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη της περασμένης περιόδου.

Στον ΟΦΗ, βέβαια, δεν έχουν πάψει να πιστεύουν στην αξία του λατινοαμερικανού, έχουν γίνει συζητήσεις μαζί του και σίγουρα και ο ίδιος περιμένει πολλά περισσότερα από τον εαυτό του.

Και το αυριανό παιχνίδι προσφέρεται για να καταφέρει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ να επανέλθει αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός, πρόκειται για μία σπουδαία αναμέτρηση, στην οποία κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει.

Το ίδιο, βεβαίως, και ο Φερέιρα, που «διψάει» για να βρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια. Οφείλει, επομένως, να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που πιθανώς θα πάρει από τον Γιώργο Σίμο, ώστε να κάνει και εκείνος από την πλευρά του αισθητή την παρουσία του κόντρα σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο.

Μια καλή εμφάνιση είναι δεδομένο ότι θα «απογειώσει» την ψυχολογία του και θα τον βοηθήσει για την… επόμενη μέρα. Και θα ήταν, εξάλλου, ψέμα να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Όμιλος δε χρειάζεται τον πραγματικό Φερέιρα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.