Αυτό θέλει να δουλέψει ο Δέλλας στη διακοπή

10:10 | 04/10/2024

Το σημείο εκείνο που ο προπονητής του ΟΦΗ θα ρίξει το βάρος για να βελτιωθεί η ομάδα του.

Το ματς με τον Πανσερραϊκό είναι στην επικαιρότητα του ΟΦΗ, με την προετοιμασία να κορυφώνεται και αύριο, Σάββατο, να γίνεται γνωστή η αποστολή από τον Τραϊανό Δέλλα. Σε αυτή δεν αναμένονται εκπλήξεις και παρά το γεγονός πως ο Χουάν Νέιρα επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων δεν είναι δεδομένο πως θα ταξιδέψει στις Σέρρες, αφού το τεχνικό επιτελείο δεν βιάζεται ούτε θέλει να ρισκάρει. Μη ξεχνάτε πως υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος μετά το παιχνίδι της Κυριακής και φαντάζει ως ιδανική ευκαιρία για να επανέλθει πλήρως ο Αργεντινός ώστε να είναι πανέτοιμος για τη συνέχεια.

Αυτή τη διακοπή θέλει να εκμεταλλευτεί ο Δέλλας για να προετοιμάσει την ομάδα του και να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Όπως είπε κι ο ίδιος στην πρόσφατη (και καθιερωμένη) συζήτησή του με τους δημοσιογράφους, θέλει να δουλέψει στη φυσική κατάσταση που πιθανόν να είναι και η βασική αιτία για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΟΦΗ.

Υπάρχει διαφορά στην ετοιμότητα ανάμεσα στους παίκτες και αυτό είναι εύλογο, αφού άλλοι ακολούθησαν από την αρχή την προετοιμασία της ομάδας κι άλλη ενσωματώθηκαν στη συνέχεια, ενώ υπάρχουν οι περιπτώσεις παικτών που αποκτήθηκαν λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Μακεδόνας προπονητής, λοιπόν, ψάχνει την ισορροπία και θέλει να δουλέψει πάνω σε αυτό ώστε μετά τη διακοπή και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ να είναι μία άλλη ομάδα. Θυμίζουμε πως μετά τις Σέρρες ο Όμιλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.