Απέναντι στον Πορφύρα η Αναγέννηση - άτυχος ο Εργοτέλης ο οποίος -πιθανότατα- υποβιβάζεται!

Mπασκετ

Η Αναγέννηση ηττήθηκε με 95-73 από τον Κρόνο, νίκη για τον Εργοτέλη στο Λίντο απέναντι στο Κορωπί για την τελευταία αγωνιστική - οι αντίπαλοι στα πλέι οφ και πλέι άουτ, όλα τα δεδομένα

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Αναγέννηση ηττήθηκε με 95-73 από τον Κρόνο εκτός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Αντίθετα, ο Εργοτέλης κέρδισε το Κορωπί με 85-81 τερματιζοντας στην τελευταία θέση με 5 νίκες συνολικά νίκες. Πρακτικά, οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, απλά περίμεναν ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην 4η και 5η θέση, τους αντιπάλους τους στα πλέι οφ και πλέι άουτ, όπως έχουμε αναλύσει.

Το αποτέλεσμα στη Νάξο, δεν ήταν καθόλου καλό και για τις δύο κρητικές ομάδες. Η μεν Αναγέννηση θα παίξει με Πορφύρα (1-1), ο δε Εργοτέλης απέναντι στον 5ο Πανναξιακό (0-2), δύσκολος αντίπαλος, απαιτητικό και κοστοβόρο ταξίδι που μπορεί να μην γίνει.

Πάμε να το αναλύσουμε:

Ο Πορφύρας πήρε την μεγάλη νίκη στη Νάξο και μπήκε στα πλει οφ ανόδου, θα είναι η αντίπαλος της Αναγέννησης, η μοναδική ομάδα που έχει 1-1 με εκείνη του Αρκαλοχωρίου. Έτσι, η Αναγέννηση θα υποδεχθεί την Τετάρτη (05/04) στο Αρκαλοχώρι τον Πορφύρα, την Κυριακή (09/04) θα παίξει εκτός έδρας και αν χρειαστεί 3ο ματς θα παίξει στις 12/04 στο Αρκαλοχώρι ξανά. Στις 3 νίκες η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από την άλλη, ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανναξιακού, η οποία τερμάτισε στην 5η θέση. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση το γεγονός ότι ο Πανναξιακός έχει υπέρ του το 2-0 από την κανονική περίοδο, είναι πολύ δύσκολο η κρητική ομάδα να ταξιδέψει στη Νάξο την Τετάρτη, για ένα απαιτητικό και με μεγάλο κόστος ταξίδι, μιας και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της. Πρακτικά, οι πιθανότητες υποβιβασμού του Εργοτέλη είναι πολλές την δεδομένη στιγμή.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

  • Πανναξιακός-Πορφύρας 72-82
  • Πέρα-ΚΑΟ Μελισσίων 90-65
  • Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Αναγέννηση 95-73
  • Χαλάνδρι-Ηλιούπολη 70-72
  • Εργοτέλης-Κορωπί 85-81
  • Πεντέλη-Άρης Νίκαιας 72-59
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.