Αυτοί κρατάνε όρθιο τον Εργοτέλη!

19:58 | 06/04/2022

Οι ποδοσφαιριστές του Μπαδήμα κυριάρχησαν επί της Ζακύνθου και δικαίως επικράτησαν με 1-0.

Ο Εργοτέλης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, επικρατώντας στο Παγκρήτιο της Ζακύνθου με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές, παρά τις αντιξοότητες και τη διοίκηση που τους έχει εγκαταλείψει, έδειξαν για ακόμα μία φορά επαγγελματισμό, κατέθεσαν ψυχή στο χορτάρι και πήραν το τρίποντο και μαζί βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και εξ αρχής φρόντισε να βάλει δύσκολα στη Ζάκυνθο αναζητώντας το γρήγορο γκολ. Η ομάδα του Μπαδήμα έπαιζε κυριολεκτικά στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους που τελείωσαν το πρώτο μέρος χωρίς να κάνουν φάση της προκοπής σε αντίθεση με τον "Εργο" που από καθαρή ατυχία δεν προηγήθηκε.

Στο 15ο λεπτό ο Κόνραντ κατέβασε την μπάλα στην περιοχή, έκανε μια προσποίηση και πλάσαρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30' μετά από τρομερή ενέργεια από τον Κοκκίνη, η μπάλα έφυγε άουτ στο πλασέ που δοκίμασε.

Ο,τι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης το πέτυχε στο δεύτερο. Στο 57ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ και άνοιξαν το δρόμο για τη νίκη. Ο Κωστανάσιος με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σερβιλάκη, άνοιξε το σκορ στο Παγκρήτιο και έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους φιλοξενούμενους.

Ο Εργοτέλης στη συνέχεια διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του αποτέλεσμα και κυνήγησε και το δεύτερο τέρμα για να κλειδώσει το τρίποντο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε λίγο πριν από το φινάλε όταν ο Κόνραντ δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Εν συνεχεία ο Νεράλ παίρνοντας το ριμπάουντ σούταρε με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Το 1-0 δεν άλλαξε και οι "κιτρινόμαυροι" πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα με το τρίποντο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης (Κατσούρι 82'), Σερβιλάκης, Κόλα, Mico, Κουτάντος (Πέϊος 64'), Appi (Νεράλ 64'), Βουτσάς, Κωστανάσιος (Πατρινός 82') Κοκκίνης (Σαρρής 77'), Conraad

Ζάκυνθος (Χάλιντ Καραμά): Mendes, Cunha, Essono (Στύλα 74'), Καλλιβώκας, Konagaya, Νικολακόπουλος, Odone, Wilson, Rucquois, Bazan (Eduardo 60'), Καρδάλης (Cameron 74')

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.