«Αυτοκτόνησε» ο ΟΦΙ με την Καλλιθέα

17:12 | 21/11/2022

Ο ΟΦΙ προηγήθηκε με τον Βουό, αλλά η Καλλιθέα το γύρισε στο τέλος μέσα σε 1 λεπτό(!), επικράτησε 2-1 και έβαλε τέλος στο αήττητο της ομάδας της Ιεράπετρας.

Ο ΟΦΙ είχε "2 στα 2" στο εφετινό πρωτάθλημα μετά από δύο αγωνιστικές και με νίκη στην Καλλιθέα θα έμενε μόνος πρώτος στον Β' Όμιλο. Ο Βουό έβαλε τον ΟΦΙ στη θέση του οδηγού από νωρίς, αλλά το φινάλε ήταν δραματικό.

Η Καλλιθέα έφερε τούμπα την αναμέτρηση μέσα σε ένα λεπτό, το 0-1 έγινε 2-1 και η ομάδα της Ιεράπετρας γνώρισε την πρώτη της ήττα εφέτος, μένοντας στους 6 βαθμούς μετά από 3 αγώνες.

Αρχικά στο 83' ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1 και στην αμέσως επόμενη φάση και αφού ο ΟΦΙ έκανε την σέντρα, ήρθε ο Λουκίνας που με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Athens Kallithea (Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας (46′ Μανθα΄της), Ρώσση, Κύργιας, Ευαγγέλου, Σαντάνα (89′ Κολτσίδας), Ντεμέτριους (89′ Νάτσης), Τσιντώνης (78′ Μπουλούλης), Νίλι (72′ Κωστανάσιος), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας.

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος, Ντέτλερ, Κατάλντι, Τσορνομάζ, Μηλιώτης (66′ Β. Παπαδάκης), Μπλανκ (57′ Ζήσης), Βουό (66′ Καλλιτσουνάκης), Αντερέγκεν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.