Αυτός είναι ο ομογενής επιχειρηματίας που θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα του ΟΦΗ

SMS
10:18 | 25/09/2023

Ενισχύεται αγωνιστικά, αλλά και …διοικητικά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ

Η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Ενισχύεται αγωνιστικά, αλλά και …διοικητικά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, με την προσθήκη του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία Άκη Γεωργακάκου, στην Διοικούσα Επιτροπή, της ομάδας.

Ο κ. Γεωργακάκος, έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο και επαγγελματικά ασχολείται με επενδύσεις στον Καναδά, στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Είναι φίλος του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς οι δυο του κόρες (16 και 18 ετών), αγωνίζονται σε Κολλέγια στον Καναδά.

Η συζήτηση που έγινε ώστε να έρθει κοντά στην προσπάθεια, που κάνει η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, τον βρήκε απόλυτα σύμφωνο και το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στην Ελλάδα και την Κρήτη.

"Είναι ένας ισχυρός επιχειρηματίας, που θα βοηθήσει πολύ την προσπάθεια μας, τόσο οικονομικά, όσο με τις επιχειρηματικές γνωριμίες που διαθέτει" ανέφερε για τον κ. Γεωργακάκο, ο Σταύρος Περακάκης, μέλος της Διοικούσας επιτροπής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, που είναι και αυτός που έκανε το...προξενιό, του κ. Γεωργακάκου, με τον ΟΦΗ.

Ετσι, τα κορίτσια του ΟΦΗ, που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και φέτος στην Α' Εθνική γυναικών (πέρσι τερμάτισαν στην 4η θέση), θα έχουν ένα ακόμη ισχυρό συμπαραστάτη, στην προσπάθεια τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.