«Αυτός είναι ο τελικός, όλοι στο γήπεδο»

20:51 | 02/11/2018

Η άποψη αναγνώστη στο Capitano.gr του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στείλτε κι εσείς το σχόλιό σας.

Ο ΟΦΗ έχει παίξει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και έκανε sold out, κάτι φυσιολογικό αφού ήταν τέτοια η κρισιμότητα των αγώνων, αλλά και η δυναμική των αντιπάλων που το αντίθετο θα ήταν αποτυχία.

Τα μεγάλα ματς τελείωσαν στο Ηράκλειο, μένει μόνο ο Παναθηναϊκός και τώρα έρχεται ο Απόλλων. Μπορεί να χαρακτηριστώ γκρινιάρης, αλλά προβλέπω ότι την Κυριακή το Γεντί Κουλέ δεν θα είναι γεμάτο. Σε ένα ματς πιο κρίσιμο από τα προηγούμενα, με μεγαλύτερη ανάγκη νίκης.

Ο Απόλλων δεν είναι εμπορικός αντίπαλος, αλλά αυτό δεν πρέπει να παίζει ρόλο για τον φίλο του ΟΦΗ. Αυτός είναι ο «τελικός» της ομάδας και τώρα είναι που χρειάζεται τη στήριξή μας. Σε ένα παιχνίδι που μπαίνει ως φαβορί και θέλει τη νίκη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, φίλοι, ότι ο ΟΦΗ μετράει ένα σημαντικό σερί αήττητων αγώνων. Δεν πρέπει να σταματήσει τώρα, όχι τώρα που παίρνουμε τα πάνω μας.

Την Κυριακή, λοιπόν, πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών στο Γεντί Κουλέ. Σε ένα σημαντικό παιχνίδι, σε μία κρίσιμη καμπή. Να δείξουμε σε όλους, ειδικά στους κακεντρεχείς, πως ο λαός του ΟΦΗ είναι εδώ.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Μ.Ψ

αν θέλετε κι εσείς να στείλετε το σχόλιό σας ή την παρατήρησή σας για κάτι που σας απασχολεί και είναι άξιο σχολιασμού, μπορείτε να το κάνετε στο inbox του Capitano.gr στο facebook ή στο e-mail: info@capitano.gr. Tα κείμενα θα δημοσιεύονται στη σχετική στήλη "Inbox" χωρίς να δημοσιεύονται τα ονοματεπώνυμα των αναγνωστών, εκτός αν επιθυμούν οι ίδιοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.