Αυτός ο ΟΦΗ δεν αξίζει θεατές

08:21 | 09/01/2024

Ο ΟΦΗ χρειάζεται αποφάσεις άμεσα και ριζικές για να γλιτώσει τις περιπέτειες - Του Δημήτρη Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Είναι πια η πιο « λίγη» ομάδα της Super League. Όχι επειδή το λέει η βαθμολογική της θέση, όχι προς το παρόν δηλαδή αλλά κυρίως επειδή το δείχνει η εικόνα της.

Μια ομάδα που όπως έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λαμία, δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει στο γήπεδο, πως να το δημιουργήσει, χωρίς έμπνευση, χωρίς ψυχή, χωρίς σχέδιο και βέβαια χωρίς ελπίδα. Σαν ένα καραβάκι που στη μέση του πελάγους αναζητεί κάτι, ένα σημαδάκι ζωής αλλά δεν υπάρχει κανένας να της το δώσει.

Αυτός ο ΟΦΗ δεν έχει καμία τύχη. Αυτός ο ΟΦΗ έχει κουνήσει μαντήλι από την κατηγορία αν δεν γίνει κάτι άμεσα. Αυτός ο ΟΦΗ δεν αξίζει ανοικτό γήπεδο για τους φιλάθλους του και νομίζω πως σε μια νεκρή ομάδα αξίζει ένα άδειο γήπεδο. Ευτυχώς ήταν ο Μιχαλης Μπούσης στις εξέδρες και είδε το «θίασο» του. Και σαν καλός θιασάρχης θα κατάλαβε πως όχι μόνο το… μπουλούκι του δεν μπορεί να κόψει εισιτήρια αλλά αποτελεί περίγελο πια της εθνικής κατηγορίας.

Κι αν υπάρχει μια ελπίδα είναι πως με αυτό το υλικό δεν υπάρχει ελπίδα κι αν θέλουν να τη σώσουν πρέπει να πάρουν αποφάσεις άμεσα και ριζικές. Εκείνος που εγκλημάτισε σε αυτήν την ομάδα δυστυχώς είναι πια χιλιόμετρα μακριά και δεν μπορεί να λογοδοτήσει. Όσο για τον διάδοχο του, δυστυχώς σε μια κανονική ομάδα ο Πέπε Μελ μπορεί και να είχε τύχη.

Όχι όμως για αυτόν τον ΟΦΗ, όχι σε αυτές τις κρίσιμες συνθήκες. Γιατί για να μείνει ο ΟΦΗ στην κατηγορία δεν θέλει προπονητή… σωτήρα θέλει! Ο σχεδιασμός και το σχέδιο Β απέτυχε πλήρως και αν το καταλάβουν έγκαιρα και πάρουν τη σωστή απόφαση μπορεί να βλέπουμε και του χρόνου στο Ηράκλειο τις ομάδες της Super League. Ειδάλλως το σενάριο το ξέρουμε.

Σε ό,τι αφορά την κριτική του αγώνα εκτός από το αστείο γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ δεν ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο. Κι εκεί που ισοφάρισε και λες θα βγάλει αντίδραση στο δεύτερο έπαιξε όπως τη σεζόν που έπαιζε στο Παγκρήτιο Στάδιο και που ξέρουμε την κατάληξη της ομάδας...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.