«Αυτός θα είναι ο προπονητής σας μέχρι το τέλος!»

Mπασκετ

Το μήνυμα στήριξης της διοίκησης του μπασκετικού ΟΦΗ προς το πρόσωπο Βασίλη Ράλλη και η ομιλία προς τους αρχηγούς

Την Κυριακή (03/11 - 5μ.μ) ο ΟΦΗ δίνει ακόμα έναν σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ίσως, τον πιο σημαντικό έως τώρα, με βάση τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Η κρητική ομάδα αντιμετωπίζει την ποιοτική ομάδα του Πανελευσινιακού για την 5η αγωνιστική, ένα σύνολο που έχει το απόλυτο έως τώρα (3/3).

Ο Γιάννης Λιανός αναμένεται να επιστρέψει τουλάχιστον στην αποστολή με τον Βασίλη Ράλλη να αποφασίζει για τον χρόνο συμμετοχής του σε ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι. Ένα ματς που όλοι στην ομάδα βλέπουν σαν ''πρόωρο'' τελικό με στόχο τους δύο βαθμούς αλλά και την τόνωση της ψυχολογίας. Οι νίκες είναι αυτές που θα ανατρέψουν την κατάσταση. Όπως είναι λογικό το κλίμα στην ομάδα μετά τις ήττες δεν είναι το καλύτερο δυνατό με την διοίκηση της ομάδας να δηλώνει στους αρχηγούς της ομάδας την απόλυτη στήριξη στον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Ράλλη. ''Ο Βασίλης Ράλλης θα είναι ο προπονητής σας μέχρι τέλους, ότι και να γίνει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο'', το μήνυμα της διοίκησης σε αυστηρούς τόνους προς τους παίκτες.

Σε μια προσπάθεια στήριξης του κρητικού προπονητή, εκπρόσωποι της διοίκησης τόνισαν μεταξύ άλλων ότι ''ακόμα και να κάνουμε μόνο ήττες από εδώ και πέρα, αυτός θα είναι ο προπονητής σας μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος''ενώ παράλληλα ζήτησαν μεγαλύτερο πάθος και σοβαρότητα από τους ίδιους για την συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λοκρός και... ξερός ο ΟΦΗ

Όμιλος ΟΦΗ: Το πανόραμα της αγωνιστικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.