Αυτούς θέλει ο Βέλιτς

22:29 | 10/07/2020

Ο έμπειρος προπονητής έκανε γνωστό ποιους παίκτες θέλει και τη νέα σεζόν στην Επισκοπή.

Συγκεκριμένα, συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας και την ερχόμενη περίοδο θα γίνει με τους Τσιριγώτη, Σουμπασάκη, Ανδρικόπουλο, Πολυχρόνη, Λίμα, Τσόφλιο, Νάνι, Μπρίτο, Δόρη, Μανιαδάκη και Βουτσελά.

Η ανακοίνωση: «Αναμένοντας -όπως όλοι- τις εξελίξεις για την αναδιάρθρωση, η ομάδα μας προχωρά στον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν που θα ακολουθήσει.

Διοίκηση και προπονητής συνεργάζονται στενά στο σκέλος της δημιουργίας μιας νέας ομάδας που σκοπό θα έχει να μεγαλώσει κι άλλο σε μια σταθερή βάση και παράλληλα να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο στον νομό.

Παράλληλα, “τρέχει” και ο σχεδιασμός για το μεγαλόπνοο έργο ενός προπονητικού κέντρου πλησίον του ΔΑΚ Γάλλου σε συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, την αντιπεριφερειάρχη Ενότητας Ρεθύμνου κας Μαρίας Λιονή και φυσικά του δήμου Ρεθύμνου δια μέσω του αντιδημάρχου και αντιπροέδρου της ομάδας μας, κ. Δημήτρη Λελεδάκη.

Στο μεταξύ, εδώ και καιρό έχει γίνει η επιλογή προσώπων που έχει επιλέξει ο κ. Βέλιτς να έρθει σε συνομιλία η διοίκηση του συλλόγου μας για την περαιτέρω συνεργασία μαζί τους.

Αυτοί είναι οι, Τσιριγώτης, Σουμπασάκης, Ανδρικόπουλος, Πολυχρόνης, Λίμα, Τσόφλιος, Νάνι, Μπρίτο, Δόρης, Μανιαδάκης, Βουτσελάς. Θα ακολουθήσει νέο δελτίο τύπου με σχετικές ανακοινώσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.